Site Logo

Transfer sorunu çözüldü çözülecek..

Her hafta Cumartesi günleri Mustafa Aykır yönetiminde hazırlanıp sunulan Taraftarın Sesi programına canlı bağlanan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehci gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Volkan Çekiç ile ilgili olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaştıklarını belirten Tehci: “Volkan’ı Gaziantep B.B.’ye verdik ve karşılığında 3 oyuncu +10 bin TL alacağız. Transferin önünü açmak için çalışmalarımız sürüyor. Alacaklı olan 36 futbolcu ile görüşme halindeyiz. 2 Milyon TL civarında bir borç görünüyor ve sorunu çözmek için yoğun mesai harcıyoruz.

Sayın Valimizin, sayın belediye başkanımızın ve sayın Mehmet Balduk’un destekleri var. Bütün taraftarlarımızın içi rahat olsun ve bize güvensinler.” Diyen Tehci, Önümüzdeki sezon maçları 12 Şubat’ta oynayıp oynamayacakları sorusuna ise: “bu konuda çalışmalarımız var. Gençlik ve Spor İl müdürümüz sayın Ali İhsan Kabakcı’ya çok teşekkür ediyorum. Bu konuda sa[olsunlar çalışıyorlar. Sanıyorum koltuklandırma ve soyunma odaları hakkında küçük problemler var. İnşallah büyüklerimiz olaya el atar ve sorun bir an önce hallolur.”dedi.

Daha sonra yayına bağlanan Gençlik ve Spor İl müdürü Ali İhsan Kabakcı’da 12 Şubat Stadyumu’nun son durumu hakkında bilgi verdi. Mükemmel bir çime kavuştuklarının müjdesini veren Kabakçı birkaç sorun kaldığını ve yoğun olarak çalıştıklarını söyledi.

Haber: Gökhan Dökücü