Site Logo

DoĞan Tehçİ'ye sİte ekİbİnden hayIrlI olsun zİyaretİ

Kahramanmaraşspor’un çiçeği burnunda başkanı Doğan TEHÇİ’ye Kahramanmaraşspor.org €kibi olarak Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve çarpıcı açıklamalarla karşılaştık.

 

İşte o açıklamalardan kısa başlıklar.

 
  • Transfer Yasağı: Maalesef özellikle bizden önceki yönetimin 10 dakika bile oynamamış oyunculara bile 40 Milyar kadar borçlandığını dün elimize geçen Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarından öğrenmiş bulunuyoruz. Mevcut duruma göre Federasyona yatması gereken para 893.000 TL. Şahıslara olan borcumuz 1.732.000 TL.
  • Eski yönetim işini yapamamış: Kulübü devraldıklarında Ali Sercan Saraylı’nın döneminin futbolcuları kulübümüzü Protesto ve tebligat yağmuruna tutmuşlar. Hukuken bunlara itiraz edilebilir ya da karşılıklı anlaşmaya çalışılabilinirdi ama bunları yapmamışlar dolayısıyla protesto ve ihtar gibi masrafları kabullenmiş oldular bu milyarlarca zarar demek.
  • Biz bıraktığımızda Kahramanmaraşspor’un borcu 13.000 TL idi: Yöneticilik yaptığım dönemde kulübün sadece Sigorta ve Maliyeye o da en fazla 13.000 TL. borcu vardı. Şimdi X şahsına da Y şahsına da borçlanmışız, Kasaba da, Manava da.
  • Öncelikli Hedefimiz Transfer Yasağını Kaldırmak: Umarım Federasyona yatması gereken parada bir artış olmaz, bu haliyle bile razıyım, öderiz. Şuan bunun çalışmasını yapıyoruz. Öncelikli hedefimiz transferin önünü açmak.
  • Futbolcu İçin Bonservis Bedeli Ödemem: Benim tarzım bu. Futbolcunun kulübüne para verip transfer yapmam. Boştaki ve genç oyuncularla anlaşırım. Onlarla da 1 yıllık değil, 5 yıllık anlaşmaya çalışır kulübümüze kazandırırım, ondan bir gelir elde etmeye bakarım. 3. Lig takımı olduğumuz için maalesef askerlik sorunu olan ve yaş sınırına takılan bir çok oyuncu ile görüşme yapamıyoruz. Seçenekler kısıtlı.
  • Eski Oyuncularla Yolumuza Devam Edeceğiz: Kaliteli oyuncularımızda var genç ve kaliteli. Bunlardan ismini belirlediklerimiz var, yola devam edeceğiz. Mevkisinin en iyisini alana kadar da Hüseyin de yerinde oynayacak, Emre de, Samet de.
  • İddaa Gelirlerinde Artış Var: Yeni düzenlemeye göre 3. Lig takımlarının bile yıllık 2,5-3 milyon iddaa geliri olacak fakat biz bu pastadan pay alamayacağız nedeni malum; icralar.
  • Teknik Direktör Memleketimizin İnsanı Olacak: Kahramanmaraş kamuoyunda ilimizin yetiştirdiği en iyi teknik direktör kim sizce..? Biz onunla yola devam etmeyi düşünüyoruz.