Site Logo

KMS'nİn yenİ baŞkanI DoĞan Tehçİ

Kongre tarihinin açıklandığı günden bu yana yeni başkanın kim olacağı merak konusu olan Kahramanmaraşspor’da Başkanlığa tanınmış iş adamı ve siyasetçi Doğan Tehçi seçildi.

27 Haziran 2010 Pazar günü, Kahramanmaraş Belediyesi Spor Tesislerinde gerçekleşen kongreye önce eski Ülkü Ocakları Başkanı Nusret Güloğlu’nun da liste hazırladığı ve başkanlık için yarışacağı belirtilirken, Güloğlu ve ekibinin son anda çekilmesiyle, tek liste ile gidilen kongrede Doğan Tehçi kırmızı-beyazlı kulübün başkanı seçilerek, yeni bir döneme merhaba dedi.

421 kayıtlı üyesi bulunan Kahramanmaraşspor kongresinde çoğunluk sağlanması üzerine, kongre saat 10.00'da başladı. Önce Güloğlu ve Tehçi başkanlık için liste hazırlığında iken, Güloğlu'nun çekilmesi ardından koltuk Tehçi'ye kaldı.

Kongrede kullanılan oy sayısı 66 iken kulübün yeni başkanı olan Tehçi, sayımın ardından kısa bir konuşma yaptı, destekleri için başta Vali M.Niyazi Tanılır ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk'a teşekkür etti.

Bir kaç gün sonra, kalıcı destek ve takımın problemlerini görüşmek üzere Vali Tanılır ve  Belediye Başkanı Poyraz ile görüşeceğini belirten çiçeği burnunda bakan, amaçlarının takımı eski şaşalı günlerine çıkartmak olduğunu söyledi.

Eski efsanevi futbolculardan Ömer İnce ve Ali Seyyit Sevin'in de yeni yönetimde yer almaları üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı ve "özlenen Kahramanmaraşspor geliyor" sözleri söylenmeye başladı.

Kulübün yeni yönetimi şu şekilde..

YÖNETİM KURULU
Asil Üyeler Yedek Üyeler

Doğan TEHÇİ
Ahmet ÖZDEMİR
Kaan KİRAZ
Nevfel ERBAP
Fikret FINDIK
Enver KILIÇ
Fatma ARAT
Ahmet DEDEOĞLU
Serdar ÇİFTÇİOĞLU
Murat ASLANGÖREN
Ferit TÜRKMEN
Oğuzhan CİLVE
Mehmet ÇUHADAR
İsmail KAHVECİ
Nedat TÜRK

 Mehmet ŞERBETÇİ
Alaaddin Devlet ÜLGER
Arif AĞYAR
Murat TEHÇİ
Hacı Mehmet GÜNDEŞLİ
Ömer İNCE
Ahmet Çetin TAŞÇI
Ali Seyyit SEVİN
İbrahim KARA
Ahmet KÜÇÜKÖNDER
Abdulbaki KALE
Hacı TAŞKESEN
Mehmet AZGIN
Niyazi GİTMİŞ
Halit ZEYBEK
DENETİM KURULU
Asil Üyeler Yedek Üyeler

Recep KARAGEÇEN
Adnan GEMCİ
Selçuk KOKSA

 Hasan BÜYÜKKOZ
Ersan KARAPINAR
Ali OKUMUŞ
SİCİL KURULU
Asil Üyeler Yedek Üyeler

Mehmet BAĞRIAÇIK
Murat GİTMİŞ
Ergün DALYAN

 Mustafa DUYMAZ
Mustafa GÖK
Ergün ÖNAL