Site Logo

ArtIk Yeter,Bİrİ Bu TakIma Sahİp ÇIksIn

Kongre kararının 27 Hazirana alınması ile beklenen gergin bekleyiş daha da gerginleşiyor

Kulüp Başkanı Muhammet Günkut’un geçtiğimiz ay içerisinde istifa etmesinin ardından Yönetim Kurulu tarafından başkan olarak seçilen Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Fatma Arat mevcut yönetimle 26 Haziran Cumartesi Günü bir karar alarak Kongreye gittiklerini açıklamıştı.

Bu karar neticesinde Sivil Toplum Örgütleri ve Bürokratların sıcak bakmadığı Kahramanmaraşspor’da kimin aday olup Kimin aday olmadığı belli değil.

Bu durum ise Kahramanmaraşspor Taraftarını çileden Çıkartmakta…

Çileden çıkan taraftar şehrin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a sıcak bakılmasını gerektiğini ve özellikle Kahramanmaraş Valisi, Belediye Başkanı ve Kahramanmaraşlı işadamlarımız bu duruma el atmazlarsa ve kulübe başkan adayı olacak kişileri rahatlatacak bir önlem ve yardıma dönük bir girişimde bulunmazlarsa bu kulübe talip olan kişinin işi çok zor olacaktır diyerek evet takım kötü durumda zor günler geçiriyor parasız, kimsesiz, sahipsiz bunları hepimiz biliyoruz. gelecek olan yönetim bunları sakın bahane etmesin eğer bahane edecekse bu ise girmesin kimse bizi kandırmaya çalışmasın. Tahammülümüz kalmadı bir daha beceriksiz başkan gelsin istemiyoruz,  artık yeter başkan olacaklar varsa bu işi canı gönülden yapacak olan aday olsun. Şu anlık sadece bu işe gönül vermiş Fikret Fındıktan Başkasını göremiyoruz diyerek Ümit ediyoruz ki takımımızın geleceği açısından olumlu gelişmeler yaşanır. Bu noktadan sonra göreve kim gelirse gelsin, şehrimizin takıma sahip çıkması ve takımımıza faydalı bir oluşum sağlamasını diliyoruz diyerek 27 Haziranda gerçekleşecek kongreyi iple çektiklerini dile getirdiler.  

27 Haziranda yapılacak olan kongrede istenilen çoğunluk sağlanamassa kongre 4 Temmuza ertelenecek.

Haber:İlker Yiyen