Site Logo

Maçlar 12 Şubat Stadyumuna alIndI

Kahramanmaraşspor taraftarlarının uzun süredir istedikleri 12 Şubat stadyumu hayali gerçek oldu.

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün yaklaşık 2 yıldır büyük çabalar verdiği 12 Şubat Stadyumu belirli bazı eksiklikler haricinde kullanıma hazır hala geldi. Stadyumda sadece koltuklanma, ışıklandırma ve elektronik skor board eksiklikleri devam ediyor.
 
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatma Arata beraberindeki bir heyet ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mehmet Karadutlu’da hazır bulundu. Ziyaretin amacı ise 2010-2011 sezonu maçlarının 12 Şubat Stadyumunda oynatılmasına izin verilmesi talebiydi. Yapılan görüşmeler neticesinde güzel haberi Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı verdi.
 
Kabakçı yaptığı açıklama da “Göreve geldiğimizden bu yana herkesin her kesimin 12 Şubat Stadyumu hayali vardı. Bizlerde uzun zamandan bu yana gece gündüz demeden kıt imkanlarla çalışmalar yaptık ve istediğimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. İlk hedefimiz 22 yıl sonra 12 Şubat Stadyumuna yeni çim saha kazandırmaktı. Şimdi bu gerçek oldu. Koltuklanma için araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Elektronik skorboard için ise yine planlarımız var. Kahramanmaraşspor yönetimi yeni sezonda maçlarını 12 Şubatta oynamak istediğini bize resmi bir yazı ile tebliğ etti. Bizlerde bu başvuru değerlendirdik ve olumlu yöndeki yazımızı kendilerine tevdi ettik. Umarım Kahramanmaraşsporumuz yeni sezonda yeni bir ruh ile büyük ivmenin adımlarını atar”dedi.
 
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatma Arat ise yaptığı açıklama da “Uzun zamandan bu yana taraftarlarımızın bir hayali var. O da Kahramanmaraşsporun ruhunu taşıdıklarına inandıkları 12 Şubat stadyumunda maçların oynanmasıydı. Bizlerde taraftarlarımızın bu isteğini yerine getirmek zorundayız. Bu yönde yeni sezonda maçlarımızı 12 Şubat Stadyumunda oynamak için resmi başvurumuzu bizzat bizler yaptık. Sağ olsunlar Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz dar koşullarda güzel iş çıkardılar ve stadyumu maç oynamaya müsait hale getirdiler. Taraftarlarımız yeni sezonda takımımızı 12 Şubat Stadyumunda izleyecekler”dedi.