Site Logo

Sİİrtspor'a son dakİka hedİyesİ..

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Abdulkerim Durmaz, çok zorlu bir rakip olan Siirtspor'u son dakika golü ile yenmeyi başardıklarını söyledi..

Maça iyi başlayan taraf olmalarına karşın, biraz da şanssız oldukları için gol pozisyonlarını iyi değerlendiremediklerini ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:
''Karşılaşma zorlu geçti. Çok sayıda gol pozisyonu yakaladık ama bunları değerlendiremedik. Bu arada, iki şutumuz da direkten döndü. Oyunda, baştan sona kadar hakimiyet bizdeydi. Ancak, 3 puanı attığımız son dakika golüyle alabildik. Bu arada, rakibimiz de gol fırsatları yakaladı ama başarılı defans oyuncularımız ve kalecimiz gole izin vermedi. Sonuçta, mutlak galibiyet için hazırlandığımız bu zorlu maçta, oyuncularım oyun disiplininden kopmadan azimli ve kararlı mücadeleyi sürdürüp, uzatma dakikalarında kazandığı golle altın değerinde 3 puan almayı başardı.
Bu zorlu maçta, sakat olduğu için forma giyemeyen Orhan Terzi'nin de eksikliğini hissettik. Amacımız, kalan maçları da kazanıp, hedefe ulaşabilmek.''

Kahramanmaraşsporlu futbolculara, Siirtspor maçı sonrasında 3 gün izin verildi. Kırmızı-beyazlı ekip, Pazartesi gününden itibaren Cizrespor maçı hazırlıklarına başlayacak.