Site Logo

FIndIk Mevcut KMS Yönetİmİne Seslendİ

Kahramanmaraşspor Nereye gidiyor başlıklı Haberimize Kahramanmaraş spor kulübüne aday olan Fikret Fındık’dan cevap geldi

Tarihinde Bir İlk Yaşayan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığına Bayan Yöneticinin başkan olması ile Son günlerde gündeme olan Kahramanmaraşspor’u kulübe aday olan Fikret Fındık’a sorduk. Bilindiği gibi TFF. 2.lig 4. gurup2ta mücadele veren Kahramanmaraşspor göstermiş olduğu kötü performans atan dolayı 3.lige düşerek tüm Kahramanmaraşspor taraftarını üzmüştü.

En son Belediye Vanspor’a deplasmanda 5 – 0 yenilerek küme düşen Kahramanmaraşspor şimdilerde başkan arayışı içerisinde iken son gelen bilgilere göre Fatma Arat’ın kulüp başkanlığına geldiği, Fikret Fındık’ın başkan adaylığını açıklamıştı.

 

Kahramanmaraşspor da gelinen nokta bu iken bizde Kahramanmaraş spor kulübüne aday olan Fikret Fındık’a sorduk oda tepkisini gösterdi.

 

Kahramanmaraş spor kulübüne aday olan Fikret Fındık Gazeteci İlker Yiyen’e Yaptığı açıklamada mevcut yönetime seslenerek bir an önce kongre kararı almaları gerektiğini belirterek birbirimizi kırmadan bu işi çözelim dedi.

 Duydum ki Yönetimden bazı isimlerin ise kongreye gitmeyeceğiz diyerek Kahramanmaraşspor’un içinde bulunduğu zor durumdan çıkamayacağını gösteriyor.

Kulüp Başkanlığına bir bayanın göreve gelmesi ise hem taraftar hem de vatandaşlar tepki gösteriyor. Buradan sesleniyorum bir an önce kongre kararı almanız gerekli, birbirimizi kırmadan bu işi çözelim Kahramanmaraşspor için birlikte hareket ederek bu takımı hak ettiği yere taşıyalım dedi.

Haber: İlker Yiyen