Site Logo

AltyapI öksüz kaldI..

Yaprak Dökümü dizisini bile sollayan Kahramanmaraşspor'da son olarak altyapının başarılı hocası Kadir Ardıç da istifa etti..

Altyapıdaki gençlere bir abi olan, ama aynı zamanda iyi bir eğitimci olan Kadir hoca, A takıma bir çok genç kazandırmıştı. Kısa sürede bir çok başarıya imza atan Ardıç 2,5 yıldır Kahramanmaraşspor'da görev yapıyordu. 

İki sezondur süren maddi krize rağmen bir çok fedakarlık yapan genç hoca, her gün tesiste 'Kahramanmaraşspor için napabilirim?' sorusuna yanıtlar bularak kulübe pek çok çözüm sundu. Yönetim tarafından iyi değerlendirilmeyen bu fırsatlara rağmen, gençlerin ve şehrimizin hatrı için takımda kalıp faydalı olmayı tercih etti.

Bir futbolcumuzun ameliyat parasını karşılayan, futbolcuların can dostu olan, takıma federasyondan onbinlerce lira kaynak sağlayan, oyuncular kazandıran adam gibi adam Kadir hocamız maalesef yönetimin ve şehrin önde gelenlerin sorumsuzluğu yüzünden istifa etmiş bulunmaktadır.

Kadir hocanın istifa etmesinden sonra Kulüpte kaleci antrönörü olarak görev yapan Esat kazancı ve takımın masörü Celaleddin Yenibertiz de Kahramanmaraşspordaki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Kendisini başarılarından dolayı tebrik ediyoruz ve hayatında nice başarılar diliyoruz. Herşey için teşekkürler Kadir hoca!