Site Logo

Yenİlgİnİn faturasI Ulusoy'a

Şanlıurfaspor'a 5 futbolcusunun kırmızı kart gördüğü maçta 1-0 yenilen Adana Demirspor'da, başkan Adem Atılgan, karşılaşmanın hakemine sert tepki göstererek, "Bunlar, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un tetikçileri" dedi..

Atılgan, Şanlıurfaspor maçının orta hakemi Sinan Cem İyihuylu'nun, sportif anlayıştan uzakta bir yönetim sergilediğini söyledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kaleci Ergin, Çetin, Arafat, Serkan Sevinç ve Veysi'nin kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığını belirten Atılgan, bu duruma tepki gösteren genel kaptan Mehmet Gökoğlu, teknik direktör Durmuş Ali Çolak ve yardımcısı Hakan Gülek'i de saha dışına çıkardığını ifade etti.

Adem Atılgan, İyihuylu'nun kasıtlı davrandığını öne sürerek, ''5 futbolcuya kırmızı kart gösteren, genel kaptan, teknik direktör ve yardımcısını sahadan çıkaran hakem İyihuylu, geçen yıl da Alanya maçında benzer eylemde bulundu. Uyduruk bir penaltı vererek, mağlup olmamıza neden oldu. Bu maçta da son dakikaya kadar 7 kişi ile mücadele verdiğimiz ve tek bir pozisyonu bile olmayan rakip takımın 90. dakikada ofsayttan attığı golle sahadan yenik ayrıldık. Bunlar, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un tetikçileri. Yolsuzluktan yargılanan bir federasyon başkanının olduğu Türkiye'de, futbol nereye kadar gider bilinmez. Adana Demirspor camiası büyük ve biz bu tür şeylerden yılmayacağız.'' diye konuştu.

Atılgan, maçla ilgili itirazda bulunacaklarını ve gerekirse Futbol Federasyonunun Adana'daki temsilciliğine siyah çelenk bırakacaklarını kaydetti.