Site Logo

"Lİgde kalmak İçİn kazanmak zorundayIz"

TFF 2. Lig 4. Grupta kümede kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı önemli Elazığspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

2. Lig 4 Klasman Grubunda Lig'e tutunma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor'da takımın en tecrübeli oyuncularından biri olan Mustafa Acar antrenman sonrası Gazeteci İlker Yiyen'e yaptığı açıklamada “Kümede kalıp kalamayacağımız bu hafta netleşecek. Ligde kalmak için kazanmak zorundayız. Henüz şansımız var. Bu hafta kendi sahamızda bizimle aynı düşme riskini taşıyan Elazığspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp 90. dakika mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Kahramanmaraşspor'un başarılı futbolcularından Cengiz Güner ise Gazeteci İlker Yiyen'e yaptığı açıklamada Elazığ maçı 2 takım açısından da önemli. Kendi sahamızda oynayacağımız son maçımızı kazanıp Van deplasmanına moralli gitmek istiyoruz. Çok zor bir maç olacağı kesin. 90 dakika boyunca kim hata yaparsa bedelini ağır ödeyecek. Bütün çalışmalarımızın meyvesini toplamaya çalışacağımız bir maç. Yüzde yüz performans göstermemiz gerekiyor, sahada en iyisini vermemiz gerekiyor. İnşallah kazanan taraf biz olacağız dedi.

Kahramanmaraşspor'un genç krampon Ahmet Şahbaz ise Gazeteci İlker Yiyen'e yaptığı açıklamada Pazar günü oynayacakları Elazığspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Galibiyet için canla, başla, var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu maçı kazanacak gücümüz var. Sahada kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Her maçta olduğu gibi bu maçta da takım arkadaşlarımla kazanmak için sahaya çıkacağız. Kendi memleketimin takımı için sahada var gücümle kazanmak için mücadele sarf edeceğim" dedi.

Haber: İlker Yiyen
MarasMedyaMerkezi.com