Site Logo

KahramanmaraŞspor'da umutlar tükenİyor..

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'da ligin bitimine 4 hafta kala umutlar tükenmeye başladı.

Kulüp başkanı Muhammet Günkut yaptığı açıklamada, matematiksel olarak şanslarının devam ettiğini, ancak kimseye de umut vermek istemediklerini söyledi.

Sezon başından bu yana birçok şansızlık yaşadıklarını dile getiren Günkut, şöyle konuştu:
''İki kez kongre yaptık. Biz istedik ki bu şehrin insanları takımlarına sahip çıksın. Ligin ikinci yarısında transfer yapmak istedik, ancak şu anda şike dosyası kapsamında tutuklanan eski teknik direktör Faik Demir'in tutumu nedeniyle federasyondan transfer izni alamadık. Her şeye rağmen genç arkadaşlarımızla bu zamana kadar iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz.''

Geçen hafta Malatya deplasmanında alınan mağlubiyetin ligde kalma hesaplarını zora soktuğunu dile getiren Günkut, ''Oyuncularımız uzun zamandır ilk kez bu kadar kötü bir futbol ortaya koydu. Bu hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor ile karşılaşacağız. Tek hedefimiz galibiyet ve kalan maçlarımızı da alarak rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz'' diye konuştu.

Fuat Akyüz'ün istifasının ardından teknik direktör arayışlarının sürdürüğünü hatırlatan Günkut, ''2 hafta önce Müjdat Yalman ile anlaşmıştık. Kendisiyle sözleşme imzalamamıştık ancak üst üste alınan mağlubiyetler nedeniyle Yalman ile de yollarımızı ayırdık. Şimdi gelecek sezonun da hesabını yaparak İlhan Mayakan ile görüşüyoruz. Yüzde 90 anlaştık gibi. Yeni hocamızla anlaşırsak önümüzdeki sezonu kapsayacak şekilde bir planlama yapacağız''ifadelerini kullandı.

Günkut son olarak takımda Ali Kaplan ve Akif Alıcı'nın kadrodışı bırakıldığını sözlerine ekledi.