Site Logo

''KayIp edİlen puanlar İçİn bİz de üzgünüz''

Kahramanmaraşspor’un başarılı futbolcularından Defansın Belkemiği Hüseyin Keleş ve Forvet oyuncumuz Durdu Ahmet Boyraz Mardin maçı sonrası kaybedilen 2 puana üzüldüklerini ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattıkları için üzgün olduklarını söylediler.

Pazar günü Hanefi Mahçiçek Stadı'nda oynan Mardinspor karşılaşmasında iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan 1 ayrıldıklarını belirten Kahramanmaraşspor’un başarılı 2 futbolcusu, defansın bel kemiği Hüseyin ve tecrübeli forvet oyuncusu Durdu Ahmet, "Genel olarak oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Yakaladığımız pozisyonlar oldu. Ancak bu pozisyonları çok cömert kullandık ama yinede istediğimiz futbolu ortaya koyamadık, sonuçtan taraftarımız kadar bizde üzgünüz" dediler.

TFF 2.Lig 4. Klasman grubunda mücadele eden ve düşme tehlikesi yaşayan şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor'umuzun başarılı futbolcuları Hüseyin Keleş (defans) ve Ahmet Durdu Boyraz (forvet) gazeteci İlker Yiyen'i ziyaret etti. Mardinspor maçında kaybedilen 2 puana üzülen futbolcularımız bir günlük arayı Maraş Medya Merkezi'nde gazeteci İlker Yiyen ile görüştü.

Kahramanmaraşspor’un başarılı futbolcularından defansın belkemiği Hüseyin keleş, "Taraftarlarımız yaklaşık 12 haftadır galip gelemiyoruz diye bizleri rahat ediyoruz sanmasınlar. Onlardan çok bizlerde üzülüyoruz. Geceleri uyumakta zorluk çekiyoruz. Başarmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama bazen çalışmakta yetmiyor şansta lazım. Rakiplerimizin bizden farkı yok. Biz takım ruhunu sahaya koyarak ayakta durmaya çalışıyoruz öncelikle başarı ama şanssız bir şekilde Mardinspor maçında kaybedilen 2 puana çok üzüldük. En önemli rakiplerimizden Diski 3 puan kaybetti. Elazığspor 3 puan kazandı. Biz bu maçı kazanabilseydik her şey çok farklı olacaktı. Ama yinede ümidimizi yitirmeyelim diyorum." dedi.
 
Pazar günü oynadıkları karşılaşmada golün sahibi olan genç ve tecrübeli forvet oyuncusu Durdu Ahmet Boyraz kayıp edilen iki puanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek konuşmalarına şöyle devam etti; "Hüseyin abinin de söylediği gibi uyumakta zorlanıyoruz yeri gelince uyumuyoruz. Fikstüre bakılınca Pazar günü ligin dibindeki Malatyaspor'a konuk olacağız. Ama rakibimizi asla küçümsemiyoruz. Kahramanmaraşspor armalı formamla İlk golümü Mardinspor'a atıp takımıma 1 puan kazandırdığım için çok mutluyum. Ama kaybettiğimiz 2 puan içinde üzgünüm. Fikstür de avantajımız var, çünkü Diski ve Elazığspor bizim evimize gelecekler. Bu iki ekipten de taraftarlarımızın önünde puan alabileceğimize inanıyoruz. Ve taraftarlarımızdan sadece bize destek olmalarını istiyoruz. Biz onlara istedikleri mutlulukları vermek için kanımızın son damlasına kadar uğraşacağız. Önümüzde Malatyaspor maçı var. Her maçta olduğu gibi sahaya galibiyet düşüncesiyle çıkacağız. Malatyaspor maçından üç puan alıp, taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.

Haber: İlker Yiyen
MarasMedyaMerkezi.com