Site Logo

Günkut: ''6 MaçI da alacak güçteyİz..''

Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Muhammet Günkut yaptığı açıklamda fikstürlerinde bulunan 6 maçı da kazanabilecek güçte olduklarını ayrıca gündemde dolaşan şike olayları hakkındaki düşüncelerini dile getirdi..

Muhammet Günkut, Kahramanmaraşsporlu futbolcu ve teknik heyetle birlikte Küçük Lokantası'nda öğle yemeği yedi. Burada açıklamada bulunan Başkan Günkut, yarın oynayacakları Mardinspor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını ve 3 puan için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Tarsus İdman Yurdu maçında alınan beraberliğin kendilerine moral verdiğini hatırlatan Günkut, teknik direktör değişikliğinin takıma fayda sağladığını belirtti.
Kahramanmaraş halkından takımlarını yalnız bırakmamasını isteyen Günkut şöyle konuştu:
''Artık ligin sonuna geliyoruz. Amacımız kalan 6 maçın tamamından galibiyet elde edebilmek. Bu maçları alacak gücümüz de var. Yeter ki taraftarlarımız bu takımı desteklesin yanında bulunsun.'' Fikstür avantajlarının da bulunduğuna işaret eden Günkut, Diyarbakır Büyükşehir DİSKİ ve Elazığspor'la kendi evlerinde oynayacaklarını bunun da büyük bir avantaj teşkil ettiğine dikkati çekti.

Futbolda yaşanan şike olaylarının sorulması üzerine Günkut, ''Gerçekten üzüntüyle izliyoruz. Öte yandan Kahramanmaraşspor'da görev yapmış bir teknik direktörün bu olaylar nedeniyle tutuklanmış olması ürkütücü. Burada TFF'ye büyük görev düşüyor. Gerekli tedbirleri şimdiden alması lazım. Eğer bu yapılmaz ise hem ligden düşen hem de şampiyon olan takımlar için şaibe söylentileri yeniden gündeme gelecektir'' diye konuştu.