Site Logo

Günkut sezon sonunda görevİnİ bIrakacak..

Spor camiasında çok konuşulan ve Kahramanmaraşspor taraftarının beklediği cevabı Gazeteci İlker Yiyen'e açıklayan Kulüp Başkanı Muhammet Günkut kulüp başkanlığını bırakarak kongre kararı alacağını açıkladı.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor çok 2,5 ay sonra kongreye gidecek.

Son günlerde adından sık sık bahsettiren ligde 8. sırada bulunarak düşme potasında can çekişen Kahramanmaraşspor'da beklenen cevap geldi. 

4. Klasman Grubunda ligde tutunma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Muhammet Günkut Gazeteci İlker Yiyen'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Takımımızın şuanda bulunduğu durum bizleri de gerçekten üzüyor. Ama biz sezon sonuna kadar bu durumdan kurtulmak için elimizden geleni yapacağız. Haziran ayında başkanlık görevini bırakacağım. Ve bir kongre kararı alacağım. Bu kararımı erkenden açıklamamın sebebi, Kahramanmaraşspor’a sahip çıkılsın ve aday olacaklar yada olmayı düşünenler varsa şimdiden hazırlıklarına başlasın diye açıkladım" dedi.

Başkanlık görevini bırakacağını açıklayan Muhammet Günkut taraftarlara da seslendi: "Kendi evimizde yapacağımız Adana Demirspor müsabakasında taraftarlarımızı stat da görmek istiyoruz. Adana Demirspor maçında gülen tarafın biz olacağına inanıyoruz. Bunun için taraftarlarımızı da görmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: MarasMedyaMerkezi.com