Site Logo

Playoff'a KalacaĞIz

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, kalan 4 maçta 9 puan alarak play-off'a kalacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nda bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz, Perşembe günü kendi sahalarında oynayacakları Siirtspor maçının grubun kilidini çözeceğini ifade etti. Artık ligin sonuna geldiklerini dile getiren Durmaz, "Siirtspor maçı bizim için çok önemli. Mutlak galip gelmemiz gereken bir karşılaşma. Kalan 4 maçtan 9 puan hedefliyoruz. Eğer bunu başarabilirsek ilk 2'ye kalırız" dedi.

Kahramanmaraşspor'un dış sahada problemleri olduğunu kaydeden Durmaz, "Bu futbolcularımızın motive eksikliğinden kaynaklıyor olabilir. Bu sezon maalesef bunu üzerimizden atamadık. Ancak içeride çok iyi mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Play-off'a kalmaları halinde takıma en az 4 oyuncu takviye edilmesi gerektiğini söyleyen Durmaz, takımının şu anda gücünün çok üzerinde bir mücadele örneği ortaya koyduğunu belirtti.

Şanlıurfa Belediyespor maçında yaşanan olaylar nedeniyle kendisi hakkında tedbir konulduğunu ve Siirtspor maçında tribünde olacağını ifade eden Durmaz, sakatlığı bulunan kaptan Orhan ile kart cezalısı Mustafa Acar'ın Siirtspor maçında oynamayacağını sözlerine ekledi.