Bayrak & Ata
Site Logo

Futbolcular İdmana çIkmayacak

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da futbolcular kendi aralarında aldıkları karar ile yönetimi ve hocaları protesto etmeye hazırlanıyorlar.

Sezon başından beri ellerine doğru düzgün para geçmeyen ve sözleşmelerinde hiç bir ücret yazılmayan futbolcular önümüzdeki hafta oynanacak olan Adana Demirspor maçına kadar kendilerine bir ödeme yapılmasa ve sözleşmeleri yazılmasa antremanlara çıkmayacaklarını gerekirsede Adana Demirspor maçınada çıkmayacakları öğrenildi.

Kulüp içerisinde yapılan konuşmalarda futbolcuların Fuat Akyüz ile çalışmak istemedikleri bu saatten sonra takıma bir kan değişiminin şart olduğunu söyledikleri öğrenildi. Zaten bugün Ankara’dan dönen Fuat hocanın karşılanmaması ve bir ‘hoşgeldin’ dahi denmemesi de bunun apaçık bir göstergesidir.

Ayrıca bu ay içerisinde Kahramanmaraşspor Kulübüne yapılan 125.000 TL’lik yardımın nereye kaybolduğu merak ediliyor. Belediyeden gelen bu yardımdan futbolculara hiçbir ödeme yapılmaması futbolcuların idmana ve maçlara çıkmama ihtimalini daha da kuvvetlendirdi. Bugün Ankara’dan dönecek olan ve yarın yönetim toplantısına katılacak olan başkan Muhammet Günkut bu konuda bir hayli terletileceğe benziyor.

Haber: Erol BAĞRIYANIK

 

Yorum yazmak için BURAYA TIKLAYINIZ