Site Logo

Günkut yİne 'BIRAKIRIM' dedİ!

Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Muhammet Günkut, "ligde kalabilmek için kanlarının son damlasına kadar mücadele edeceklerini" söyledi.

Günkut, Belediye Vanspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü, ancak lig sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını belirtti.

Sahalarında ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ifade eden Günkut, ''Sezon başından bu yana ilk kez kötü bir futbol ortaya koyduk. Bunu da futbolcularımızın stresine bağlıyoruz. Çünkü, hepsi genç ve omuzlarına büyük bir yük binmiş durumda. Yine de sezon sonuna kadar, kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz'' dedi.

Lige havlu atmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını da anlatan Günkut şöyle konuştu:
''Matematiksel olarak henüz bir şey bitmiş değil. Önümüzde daha çok maç var. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Dolayısıyla garip bir ligde mücadele ediyoruz. Belediye Vanspor maçından çok önemli bir puan kaybımız oldu, darbe aldık. Ama ben futbolcularıma güveniyorum.''

Bu haftayı maç yapmadan geçireceklerini geçireceklerini hatırlatan Günkut, şöyle devam etti:
"Adana Demirspor karşılaşması ile beyaz bir sayfa açmayı düşünüyoruz. Bu arada, Belediye Vanspor maçında yapılanlardan da bir art niyet aramıyorum. Bunlar ne takımlarını desteklemeye gelmişler ne de bunlar Kahramanmaraşsporlu olabilirler. Eğer benim gitmem takımı ligde bırakacaksa bunu yapmaya da hazırım. Ama başka Kahramanmaraşspor yok. Takımı ortada mı bırakalım? Bu yönetimle ligi tamamlamak zorundayız. Ama bunlara da boyun eğmeyeceğiz. Bunlarla da sonuna kadar mücadele edeceğiz."

AA