Site Logo

KMS - Bld. Van maçI özetİ

Ligin 30. haftasında kendi sahamızda konuk ettiğimiz Belediye Vanspor karşılaşmasının görüntülü özetini Maraş TV ekranlarından aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

http://www.marastv.com/watch.php?web=74

------------------

TÜKENİYORUZ

TFF 2.Lig 4.Grupta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Kahramanmaraşspor, içerde mücadele ettiği Belediye Vanspor’a 25.dakikada Serdar’ın penaltıdan kaydettiği gol ile 0-1 yenilerek kümede kalma şansını azalttı. 8 haftadır galibiyet alamayan kırmızı beyazlılarda Vanspor maçı ile birlikte bu sayı 9’a yükseldi.

Karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynayan ve rakip kalede Tevrat ve Volkan ile iki net pozisyondan yararlanamayan temsilcimizde 2.yarıda tek forvetimiz Mustafa Acar’ı oyundan alan Teknik direktör Fuat Akyüz rakip kaledeki etkinliğimizi de ilginç değişikleriyle bitirdi.

Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan Kahramanmaraşspor’da boş haftada neler olacağı merakla bekleniyor.

Karşılaşmanın önemli anları:

Dk.11: Mevlüt, sağ kanattangirdi. Köşe gönderine yakın bir yerde rakibinden sıyrılan Mevlüt, kale çizgisi yakınında yerden boş pozisyondaki Tevrat’a çıkardı. Kaleyi karşısına alan Tevrat boş pozisyonda kaleyi bulamadı.
Dk.15: Orta sahadan uzun atılan topta Belediye Vanspor defansı durakladı. Volkan bir anda boş kaldı. Ceza sahasına giren oyuncu boşta olan Mustafa Acar’a vermeyip kendi denedi. Defansa çarpan top kornere çıktı.
Dk.25: Belediye Vanspor atağında sol taraftan gelen topa Hüseyin topa elle dokundu. Hakemin verdiği penaltıyı kullanan Serdar, kalecinin uzandığı köşeden topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk.40: KMS’li Emre Keskin, karambol de topu ağlara buluşturdu ama yardımcı hakem pozisyona ofsayt kararı verdi.
Dk.45: İlk yarı Belediye Vanspor’un 0–1’lik üstünlüğüyle sona erdi.
Dk.56: Gelişen Belediye Vanspor atağında Serdar rakibini geçti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Zor pozisyonda vuran oyuncunun şutunu genç kalecimiz Ahmet çıkardı.
Dk.90:
İlk yarıya nazaran ikinci yarı temposuzdu.
Mustafa Acar’ın oyundan alınması ile ileride varlık gösteremeyen Kahramanmaraşspor skora denge getiremedi ve maç bu skorla 0-1 sona erdi. 

Gökhan DÖKÜCÜ