Site Logo

Mahçİçek: "Şİkayet edeceĞİz.."

Lig B 5. Grup takımlarından Kahramanmaraşspor'un başkanı Hanefi Mahçiçek, Şanlıurfa Belediyespor ile oynadıkları maçta yaşanan çirkin olaylar için Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na şikayette bulunacaklarını söyledi..

Mahçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları ve berabere biten Şanlıurfa Belediyespor maçında Fair-Play ilkelerine yakışmayan futbol dışı olayların yaşandığını ve büyük haksızlığa uğradıklarını belirtti.

Maçın başlarında attıkları golün ''ofsayt'' olduğu gerekçesiyle verilmediğini, ev sahibi ekibin iki golünün ise bariz ofsayt olduğunu ileri süren Mahçiçek, ''Hakem bunları görmezlikten geldi. Buna rağmen takımımız iyi mücadele etti. 2-0 yenik durumdayken tüm olumsuzluklara rağmen 2 gol bularak beraberliği sağladık. İkinci yarıda daha iyi oynadık, ancak hakemin yanlı tutumları ve tribünlerdeki kötü tezahüratla taşkınlıklar moral ve oyun planımızı etkiledi. Tekrar yenik düşmemize rağmen son dakikalarda durumu 3-3 yaptık. Maçın sonlarına doğru bir futbolcumuz ile teknik direktörümüz hakem tarafından dışarı atıldı. Hatta son dakikada kazandığımız korneri bile kullanmadan maçı bitirdi. Eğer bunu kullansaydık belki maçtan galip ayrılabilirdik. Özetle bu maçta iki puanımız çalındı. Galibiyetimiz engellendi.'' dedi.

-''ŞİKAYET EDECEĞİZ''-
Mahçiçek, maç sonrasında da kötü olaylar yaşandığını ve teknik direktör Abdulkerim Durmaz'a Şanlıurfa Belediyespor taraftarınca saldırıldığını savundu.

Soyunma odasının camlarının kırıldığını ve futbolculara da saldırılarda bulunulduğunu belirten Mahçiçek, ''Futbolcularımızı taşıyan otobüsümüze de saldırıldı. Maalesef çok çirkin olaylarla karşı karşıya kaldık. Saldırıda bulunanların bazılarının gözaltına alındığını öğrendik. Yaşanan tüm olaylar gözlemcinin ve herkesin gözlerinin önünde cereyan etti. Böyle bir olaya sessiz kalamayız. Olayları kulüp olarak kınıyoruz. Şanlıurfa Belediyespor ile oynadığımız maçta yaşanan çirkin olaylar için Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na şikayette bulunacağız.'' diye konuştu.