Site Logo

Akyüz: "ElazIĞ'dan puanla dönmek İstİyoruz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu ekiplerinden Kahramanmaraşspor'da hafta sonu yapılacak Elazığspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraşspor’da hafta sonu yapılacak Elazığspor  maçının hazırlıkları sürerken, Teknik sorumlu Fuat Akyüz, Belediye Spor Tesisleri'ndeki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kendi sahalarında kaybettikleri 3 puana çok üzüldüklerini belirten Akyüz, Maçtan önce yağan yağmur zemini kötü etkiledi. Futbolcularım Adıyaman maçı için iyi konsantre olmuştu, ancak futbolcularım ıslak bir zemin üzerinde istedikleri oyunu ortaya koyamadılar, bariz hakem hataları nedeniyle kalemizde 2 gol gördük.

Hafta sonu yapılacak olan Elazığspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Belediye Van Spor ve bizim haricimizde gruptaki tüm takımlar transfer yaptılar ama biz takviye yapamadık. 18 kişiyle sezonu artık tamamlayacağız. Her şeye rağmen bu futbolcularım olduğu sürece de hiç bir takımdan korkmam dedi.

Hafta sonu deplasmanda yapılacak Elazığspor karşılaşmasına hazırlanan Kahramanmaraşspor antrenmanda ısınma çalışmalarının akabinde Kondisyon Salonu’nda futbolculara ağırlık çalışması yaptı. A Takıma alt yapıdan çıkarılan Kaleci Ali ve Kaleci Ahmet’in ağırlık çalışmasının ardından Kaleci Antrenörü Adil Eriç yönetiminde ayrı bir çalışma yaptıkları ve Elazığspor karşılaşmasına kadarda ayrı bir antremana tabi tutulacağı öğrenildi.

A takıma alt yapıdan çıkarılan ve onları ayrı bir çalışma yaptıran Kaleci Antrenörü Adil Eriç, Kaleci Ali Sümeri ve Kaleci Ahmet Üçgün’ün profesyonel olmadıklarını fakat antrenmanlara da yabancı olmadıklarını kaydetti. Eriç, "İki kalecimizi de Kaleci Lokman ve diğer kaleciler takımda varken sezon başından beri idmanlara çağırıyordum. O yüzden kalecilerimiz idmanlara yabancı değiller. Tek eksikleri profesyonel maçta görev almak. O eksikliği ikisi de ilerleyen maçlarda kapatacak” dedi. PAF takımdayken antrenmana çağırmamın nedeni ise ben gittiğim tüm takımlarda bunu yaparım. Bu, benim alışkanlığım." Eriç, kalecilerin çok çalışıp en kısa sürede en iyi noktaya geleceklerini ümit ettiğini kaydetti.

Kaynak: MarasMedyaMerkezi.com