Site Logo

Lİgde kalacaĞIz

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Muhammet Günkut, kalan 10 maçta da mücadeleyi sürdürerek ligde kalacaklarını söyledi.

Günkut yaptığı açıklamada, Adıyamanspor karşısında iyi bir futbol ortaya koymalarına rağmen basit hatalardan yedikleri gollerle sahadan mağlup ayrıldıklarını ifade etti.

Kendi sahalarında kaybettikleri 3 puana çok üzüldüklerini belirten Günkut, ''Maçtan önce yağan yağmur zemini kötü etkiledi. Elbette bunun arkasına sığınmıyoruz. Ekibimiz iyi konsantre olmuştu, ancak futbolcularımız bu sahada istedikleri oyunu ortaya koyamadılar''diye konuştu. Günkut, şöyle konuştu:

''Bariz hakem hataları nedeniyle kalemizde 2 gol gördük. Önümüzdeki hafta Elazığ deplasmanına gideceğiz. Karşılaşmanın final havasında geçeceğini biliyoruz. O yüzden teknik ekibimiz gerekli önlemi alacaktır diye düşünüyorum. Şunu belirtmek isterim ki kalan 10 maçımızı da mücadele ederek tamamlayacağız ve bu takımı ligde bırakacağız. Taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerekir. Kahramanmaraşspor inancından hiçbir şey kaybetmedi.''