Site Logo

Kaptan Acar: "KanImIzIn son damlasIna kadar mücadele edeceĞİz"

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Pazar günü oynayacağı önemli Adıyamanspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ikinci devresinde ilk 5 haftada 3 beraberlik 2 mağlubiyet alarak kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor ligin 5. haftasında Diyarbakır Diskispor deplasmanından 1 puanla dönmüştü. 28 puanla 6. sırada bulunan kırmızı beyazlı ekip pazar günü oynayacağı Adıyamanspor maçı için çalışmalarını aralıksız ve sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Kırmızı Beyazlılar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürürken taraftarlarda maça daha çok taraftarın gelmesi için çalışmalar yapıyor.

Alt sıralarda kurtulmak isteyen şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor 5. sıradaki Adıyamanspor maçını kazanmak için 90 dakika sahada ter dökecek.  

Kahramanmaraşspor cumartesi günü yapacağı ter idmanı ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Kahramanmaraşspor’un en eski oyuncusu olan Mustafa Acar idman sonrası gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada, "Adıyaman maçı 2 takım açısından da önemli. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp Elazığspor haftasından deplasmanına moralli gitmek istiyoruz. Çok zor bir maç olacağı kesin. 90 dakika boyunca kim hata yaparsa bedelini ağır ödeyecek. Bütün çalışmalarımızın meyvesini toplamaya çalışacağımız bir maç. Yüzde yüz performans göstermemiz gerekiyor, sahada en iyisini vermemiz gerekiyor. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Sahada kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz" dedi.

"Her maçta olduğu gibi bu maçta da takım arkadaşlarımla kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçta galip geleceğimize inanıyorum." diyerek tüm taraftarları maça davet etti.

Haber: İlker Yiyen
MarasMedyaMerkezi.com