Site Logo

NalbantbaŞI: Adeta canImIzI zor kurtardIk!

Türkiye İkinci Ligi B Kategorisi 5. grupta mücadele veren ve bugün deplasmanda 3-3 berabere kalarak 1 puan alan Kahramanmaraşspor’un Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, maçın orta hakemi Ahmet Hilmi Kesici ve yan hakemler Serdar Yılmaz ve Murat Dinler'in yanlı tutumları ile haksız bir yönetim ortaya koyduklarını söyledi.

2 hafta üst üste aldıkları deplasman yenilgisinin ardından geçen hafta konuk ettikleri İskenderun Demirçelik karşısında elde edilen 1-0’lık galibiyetin morali ile Şanlıurfa Belediye deplasmanına çıktıklarını belirten Nalbantbaşı, Gazeteci Mustafa Şirin’e telefonla yaptığı açıklamada şöyle konuştu: Maçın uzatma dakikalarında kazandığımız korner atışını kullandırmadan hakem maçı bitirdi. Belki bu korneri kullanabilseydik maçtan galip ayrılabilirdik. Maçın bitiminin ardından soyunma odamıza giderken de bazı kişilerin saldırılarına uğradık. Maç sonrasında otele dönerken otobüsümüz taşlandı. Camlarımız kırılmadı ama böyle bir ortamda yine de 1 puan aldığımız ve canımızı kurtardığımız için adeta şükrediyoruz.”
Nalbantbaşı, haklarını aramak için gerekli yasal girişimlerde bulunacaklarını da söyledi. 


İLK MAÇI KAHRAMANMARAŞSPOR KAZANMIŞTI

İlk yarıda 7 Eylül 2006’da oynanan maçı 2-0 kazanan Kahramanmaraşspor’un eski teknik direktörlerinden Haluk Seçkin Şanlıurfa Belediye’de şu anda görev yaparken, yine Kahramanmaraşspor’un eski futbolcularından Ali Gitmiş, Osman Koca ve Ferdi Serdar Şanlıurfa Belediye kadrosunda bulunuyor. Maçta bu futbolculardan sadece Ferdi Serdar ikinci yarıda oyuna girerek mücadele verdi.