Site Logo

"Kalecİmİz henüz 17 yaŞInda"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Muhammet Günkut, lig bitimine kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Günkut, yaptığı açıklamada, Malatyaspor karşılaşmasında son saniyelerde yedikleri golle büyük üzüntü yaşadıklarını ifade etti.

Genç bir ekiple mücadele ettiklerini hatırlatan Günkut, ''Galip geldik dediğimiz bir karşılamada maalesef son anda kendi hatamızla maçtan beraberlikle ayrıldık. Talihsiz bir olay yaşadık. Kalecimiz henüz 17 yaşında ve tecrübesiz. Ancak biz mücadele etmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

Bu hafta Diyarbakır DİSKİ Spor deplasmanına gideceklerini kaydeden Günkut, şöyle devam etti: ''Bu maç bizim içim daha önemli. 6 puanlık bir karşılaşmaya çıkacağız. Eğer bu maçı alabilirsek önümüz açılır ve rahatlarız diye düşünüyorum.''

Ligde kalacaklarına kesinlikle inandıklarını dile getiren Günkut, ''Biz ekip olarak inanıyoruz, kamuoyunun da inanmasını istiyoruz. Lig bitene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Genç bir ekibiz, ama mücadele azmimiz üst seviyede, bu da bizi sevindiriyor'' şeklinde konuştu.