Site Logo

Transfer krİzİnİn perde arkasI

Kahramanmaraşspor’da transfer krizinin yankıları halen sürüyor, Kulüp başkanı Günkut bildiğimiz gibi geçenlerde bir açıklama yaparak "Transfer yapmalarının engellendiğini" söyleyerek eski futbolculardan Ersin, Veysi ve Onur’u suçlayarak transferin önünü açamadıklarını söylemişti.

İddialara maruz kalan futbolculardan Ersin ve Veysi ile görüşme olanağı bulup, işin doğrusunu öğrenip, siz değerli Kahramanmaraşspor Taraftarlarını ve Kamuoyunu, bilgilendirme hissiyatı içine girdik.

Görüşme yaptığımız futbolculardan Veysi Öz şunları kaydetti:
"Yerel ve ulusal basında Günkut’un demeçlerini okudum. Sizler de sitenizde yayınlamışsınız. Bizi aramadan yargısız infaz gibi olmuş. O başkan bizi herkese kötülemiş. Gece saat 10'da bizi arıyor "çek vereceğiz, 1 aylık geri çeker misin?" dedi, bende kabul ettim. Saat 12'ye kadar uyumadım arayan olmadı bide utanmadan "paramız hazırdı, futbolculara ulaşamadık" dediği gibi ulusal basına da çıkıp açıklamalarda bulunuyor..! Biz geçen sene 17 maç galibiyet primi almadık, şampiyonluk primi almadık, 6 ayı parasız geçirdik. Ama asla takımı satıp gitmedik. Karşılığında takımı şampiyon yaptık.. Millet bu açıklamalar yüzünden sağı solu arayıp bizden biliyor herşeyi. Sizce biz bunları hak ettik mi? Size yakışanı yapın ve konunun muhatabı olarak, bizim söylediklerimizi de Büyük Kahramanmaraşspor Taraftarına iletin."

Konunun bir diğer muhatabı Kahramanmaraşspor taraftarlarının çok sevdiği isimlerden Ersin Şen'di.
Ersin Şen ile yaptığımız görüşmede transferin son gününe kadar kendisini arayan kimse olmadığını, diğerlerinin durumunu sorduğunda halledildi diyerek geçiştirildiğini, 35.000 TL alacağına binayen kendisine çek teklif edildiğini, ama alacağı olan diğer futbolcuları ve Faik Demir'i de aradığında onlara da aynı vaatlerde bulunduklarını söyledi.

Bu işin başına kalmasını kabul etmediğini, Kahramanmaraş'ın ekmeğini yediğini ve asla ihanet etmediğini, 1 ay öncesinden anlaşmaya çalışılsaydı çok büyük kolaylık sağlayacağını ve hatta Suat Değirmencioğlu ekibiyle yönetime gelseydi alacağına çizik çekmeyi dahi düşündüğünü belirtti.

Kulübün Federasyon'a toplamda 417.000 TL ödenmesi gerektiğini söyleyen Ersin Şen, "diğer alacaklılarla anlaştılar mı ki de benim alacağı ön plana çıkartıyorlar?" dedi. Kahramanmaraşspor’u çok sevdiğini söyleyen eski futbolcumuz Ersin Şen, "Ben her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdım ama 1 aydır kimse aramadı da neden son güne bıraktılar?" diye açıklama yaptı.

Bu arada geçen sezon Ersin'in takımdan sadece 3 bin TL alarak ayrıldığını öğrendik..!

Haber: Vahdet ULUSOY
© KahramanMarasSpor.org