Site Logo

KMS'ye baklava dopİngİ

TFF 2.lig 4.grupta mücadele veren temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Mardinspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hanefi Mahçiçek Stadı'nda Teknik Direktör Fuat Akyüz gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saatlik bölümünde düz koşu yapan futbolcular daha sonra çift kale maçla idmanı tamamladı. Yaklaşık 80 dakika süren antrenmanda Teknik Direktör Fuat Akyüz’ün zaman zaman futbolcuları uyardığı, gol yollarında etkili olamayanlara ise, ''Daha dikkatli olmalısın'' yönünde ikazlarda bulunduğu gözlendi.
 
Antrenman sonrası ise bir grup taraftar ve KahramanMarasSpor.org Taraftar sitesi Temsilcileri teknik yönetime ve futbolculara baklava ikram etti.

KahramanMarasSpor.org Taraftar sitesi temsilcisi olarak konuşan Halil Geyik, ''Taraftar olarak her zaman Kahramanmaraşspor'un yanında oldukları'' mesajı verdiklerini söyledi. Teknik Direktör Akyüz de baklava için taraftarlara teşekkür etti.

Antrenman Sonrası Söyleşi
Antrenman sonrası Söyleşi  isteğimizi geri çevirmeyen Akyüz buyurun odamıza geçelim bizlerin sizlerden başka kimsesi var diyerek kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor Taraftarına ince bir mesaj gönderdi.
Teknik adam Fuat Akyüz sorularımızı bir bir yanıtladı.
İlk olarak gündem maddelerinin konuşulduğu söyleşide öne çıkan konuşmaları şu şekildeydi.

Takım olaraktan şuan çok iyi bir durumdayız ancak gönül isterdi ki bu genç arkadaşlarımızın arasına birkaç tane daha tecrübeli oyuncuları transfer edelim ama yaşanan bazı şansızlıklardan dolayı transfer yapamadık yapamadığımız gibi elimizdeki Kalecimizden de olduk.Olsun hiç önemli değil benim genç takımdan gelen Aslanlar gibi iki tane genç kalecim var bundan sonra yolumuza onlarla devam edeceğiz.
Bizim gayemiz amacımız geleceğin Kahramanmaraşspor’unu kurmak özkaynaklarımızdan çıkarttığımız futbolcu kardeşlerimizle ilk olarak bu sezon ligde kalıp gelecek yılda daha iddialı bir takım oluşturarak yolumuza devam etmek ve Tarihin süper lig görmüş bir takım olan Kahramanmaraşspor’u Bank Asya 1.ligine çıkartmak dedi.

Fuat Akyüz Son olaraktan bundan sonraki süreçte daha iyi sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi. Akyüz  takım oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini ve Teknik Ekip olarak her zaman elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştıklarını söyleyen  Akyüz, “Mardinsporr deplasmanında galip gelerek ilk  siftahımızı yapacağımıza yürekten inanıyorum. “dedi.

Haber: Vahdet ULUSOY
© KahramanMarasSpor.org