Site Logo

Sİtemİzden KİPAŞ'a teŞekkür zİyaretİ

Kahramanmaraşsporlu Taraftarların sanal alemdeki buluşma noktası olan KahramanMarasSpor.org sitesinin yetkilileri bugün KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanifi Öksüz'ü ziyaret ettiler.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden ve zorlu günler geçiren Kahramanmaraşspor'a geçtiğimiz haftalarda 20 bin TL yardımda bulunan ve bir şirkete olan borcunu karşılayan KİPAŞ Holding geçtiğimiz sezonlarda da kulübümüze destek olmuştu. Temmuz ayında ayrıca TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülüne layık görülen şehrimizin değerli ve başarılı iş adamı Hanifi Öksüz, takımımıza sahip çıkarak bu ödüle gerçekten layık olduğunu göstermişti.



Kahramanmaraşspor Taraftarları adına teşekkür ziyaretine giden Halil Geyik, Hakan Vural ve Vahdet Ulusoy site hakkında bilgi ve faaliyetlerini belirttikten sonra Kahramanmaraş Spor Kulübü’nün şuanki durumu ile ilgili bilgiler verdiler. İş adamı Hanifi Öksüz Kahramanmaraşspor'un içinde bulunduğu duruma üzüldüğünü ifade etti. Güvenilir ve iş yapabilecek bir yönetimin gelmesi halinde her zaman olduğu gibi yine Memleketimizin tek profesyonel takımına desteğe hazır olduklarını söyleyen Öksüz ayrıca "arzu edilen bir Kahramanmaraşspor’un geleceğinin Kahramanmaraş Belediye Başkanı ve Kahramanmaraş Valisi’nin elinde" diyerek sözlerini tamamladı.

Site yetkilileri ziyaretlerinin sonunda KİPAŞ Holding sahibi M.Hanifi Öksüz'e kulübe olan desteklerinden dolayı "KahramanMarasSpor.org" imzalı atkı, forma ve teşekkür belgesi verdiler. Görüşmeyi sağlayan İhsan Erkan'a da teşekkür eden site ekibi, Kahramanmaraşspor'a destek olan herkese ziyaretlerini sürdüreceklerini belirttiler.

Haber: Mehmet İmamoğlu
Fotoğraflar: İlker Yiyen