Site Logo

Borç tablomuz ve gerçekler..!

Resimde görülen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı Spor Toto Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan temin ettiğimiz İddaa gelirlerine konulan hacizleri gösterir belgedir..

Bu belgeden bütün Kahramanmaraşspor severlerin haberi olmalı.

Gerçekleri bilmeniz gerekmektedir. Çünkü bizim kanımıza dokunan usulsüz alacaklar var..!

 

 

 

********

Borç Tablosu (Araştırma: KahramanMarasSpor.org)


VARAN 1- Maliye ve SGK Borçları hiç bitmeyecek...

Geçmiş dönemdeki Kulüp Başkanları ve Müdürlerinin hatasını sonradan gelenler çekiyor. Maliye ve Sigorta Primlerini yatırmaktan aciz insanlar (aralarında iki kelimeyi bir araya getiremeyenler de vardı) ne diye böyle sorumluluk isteyen bir göreve gelirler ki..!

Türkiye Cumhuriyeti'nin hali hazırdaki hükümeti yeni bir yasa tasarısı hazırlayıp 2. Lig ve 3. Lig'de mücadele eden takımların borçlarına çizgi çekmezse İddaa gelirlerinden mahrum kalacağız. Zira bu sezon iyice düşen gelirlerden yapılan kesintiler Maliyedeki büyük borcun faizini dahi ödemeye yetmiyor..!

VARAN 2- Ekrem Sport LTD. ŞTİ.

Daha önce bu konunun haberini yapmıştık ama bilgileri tazeleyelim. Sayın Saraylı dönemi ve sezon başında futbolculara haliyle antreman malzemeleri falan lazım olur. O zaman "Paralı Başkan Bulduk Oleey" nidaları atılıp omuzlarda tesisden içeri girdirilen Ali Sercan Saraylı'nın o para babası Yöneticileri nasıl olduysa bu malzemelerin parasını ödeyemedikleri gibi bir de kulübe faiz ve vekalet ücretleri ödettirdiler. "Gelene geçsin banane" hesabı.

VARAN 3- Esas Bomba: Ahmet AKKEÇECİ'de kimdir..?


Kanıma dokunan nokta budur arkadaşlar. Bu kadar alacağı olan insan ne iş yapar ne yer ne içer. 27'li yaşlarda bir gençmiş kendisi araştırdık. Soyisminden dolayı malum geçen yılki eski yöneticimiz Ökkeş AKKECEÇİ'nin yakını sanırsak fakat işin ilginç yanı Saraylı döneminin malum borcu olan bu meblağ Saraylı'nın başkanlığı bırakırken Aksu TV ekranlarında telaffuz ettiği miktarla bire bir uyuşuyor. Yani alacak SARAYLI'nın.

Eski defterleri karıştıralım birazcık. Saraylı başkanlığı bırakır. Birileri takıma başkan arar ama kimse bu vebalin altına girmek istemez ve kulübün kimlerin elinde olduğunu bildiklerinden altından çapanoğlu çıkacak diye bu göreve talip olmaz. Tam o sıra da birazcık ses getirmek için biraz da acaba yaparmıyız diyerek iyi niyetiyle Taraftar devreye girer ama gerçekler öyle değildir. Kurtlar pusuda..!

Yeni yönetim "Geçmiş dönemin alacaklarının onaylanması, resmilik kazanması" demek. Şahsın (Turan TATLIYER veya Yahya VURSAVUŞ) hiç önemi yok. Hem Saraylı hem de Tribün lideri Yahya VURSAVUŞ'a yakın olan bir isim sahnede: Alaaddin Devlet ÜLGER. Yahya bey'in kıraathanesinde taraftar iyi niyetiyle bu işi götürürüz diye düşünürken Saraylı alacağı resmileştirecek olmanın keyfiyle sayın ÜLGER'i ara bulucu olarak atar ve Kulübü seve seve taraftara vereceği haberini gönderir. (Sahi bundan sonra ÜLGER'i gören oldu mu?)

Oynanan defter kayıtları, son ana kadar değişen listeler ve sonunda ilginç ve tanınmamış bir isim başa gelir: TURAN TATLIYER. Bu kardeşimiz tamamen iyi niyeti ve içindeki KMS aşkı ile de olsa bir anda istemeden de olsa kendine kulübüne büyük bir kazık atar. "Alacak resmileşti. Peki alacaklarımıza binayen senet düzenlesek bu kimin adına olmalı" (Başlığa Bakınız).

Dernekler masasından atanan bilirkişilerin raporları elimize geçmedi ama alacakların aslında usulsüz olduğu ve miktarın bu kadar da büyük olmadığının söylendiğini biliyoruz. Zaten bu icra takibini açan avukat sonra ne hikmettir ki alacaklı tarafından azledilmiş.

VARAN 4- Arif AĞYAR (MİS Temizlik)'in alacağı

Muhammed GÜNKUT tarafından ödenen para bi daha ödenecek diye sitem içeren söylemler arasında gelirlerdeki sırasını alan bu borç da aslında Saraylı döneminin Yönetim Kurulundakilerin büyük bir çoğunluğunun imzasıyla teyit edilmiş ve AĞYAR tarafından da asla tahsil edilememiş bir borçtur. Beraberinde bu miktardan daha büyük bir senet daha kesilmiş fakat onun bilgisine ve sahibi olduğu kişiye henüz ulaşamadık..!

VARAN 5- Lütfi Tanıl ÖZER

Futbolcunun da bir gururu var. İmza attığı sezonun ilk yarısını müthiş bir istikrarla götüren bu kardeşimiz hiç de hak etmediği bir muameleyle karşılaştı ve o sezon oynayan arkadaşlarının geldiği oyuna gelmeyerek sırf karşılığı olmayacak olan senetlere imza atmadı diye kulüpten kovulurcasına gönderildi. Şu gün olmuş arayanı soranı yok..! Elden ne gelir, o da emeğinin peşinde.

VARAN 6- Şanlıurfa Belediyespor'a da mı borçluyuz? -"EVET!"


Sezon başında transferin son günlerinde takıma dahil edilen Ferdi ve Ramazan'ın karşılığında bu kulübe verilen senedin borcu. Zaten bu kişilerin kulübe neler verdiği ortada. Gruplaşma yapanların başında geldiği söylenen bu kişiler, GÜNKUT döneminin transferleri ve gemiyi de ilk terk edenlerden. Soruyorum: Hani taze açıklamanızda belirttiğiniz "Kulübü borçsuz teslim ediyoruz" söylemleri. Bu kişiler ne verdi ki neyi istiyor..!

********

Bu iş çocuk oyuncağı değildir..!

Sevdamızı taşıyamıyorlar.

Çok kötü durumdayız ve tekrar yapılacak olan kongreden herkes gibi iyi sonuçlar bekliyoruz. İyi düşünmek istiyoruz ki iyi olsun.

Yeni gelecek yönetime site ekibi olarak bir ziyarette bulunacağız ve aklımızdaki bu asılsız alacaklara karşı yargı yolunun açık olduğu hatırlatmasını yapacağız..!

Yerine getirilmezse bizler yine buradayız..!

 

Araştırma: © KahramanMarasSpor.org