Site Logo

Günkut KMS'nİn kaderİyle oynamaya devam edİyor..!

3 Ocak'ta yapılması planlanan kongrenin, muhtemel yeni yönetimin işlerini zorlatmak amacıyla ligin başlamasına bir hafta kala alınan kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ERTELENMİŞTİR.

Bir hafta önce adaylığını açıklayan Suat Değirmencioğlu ve ekibi tam kadro kongrede hazır bulundular. Ancak mevcut başkan Günkut, hazırun listesini çıkartmadan (hiç kimseden imza almayarak) çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle kongrenin gelecek haftaya ertelendiğini belirtti. Hazırun listesinin çıkmaması üyelerin silinmiş olabileceği kanısına varabilir. Zaten haftaiçi yönetimini oluşturmak için kulüpten üye listesini isteyen Suat Değirmencioğlu'na bu liste verilmemişti..

Kongrede 100 kadar KAHRAMANMARAŞSPOR TARAFTARI üyeler ve 15 basın mensubu bulunuyordu.

Ayrıca bu önemli kongrede mevcut yöneticilerden Ali Ünlü ve Fikret Fındık Kahramanmaraşspor'dan önce geldiğini düşündükleri partilerinin seçimine gittikleri için (yani boş işleri tercih ettikleri için) kongrede bulunmadılar.

İşte yine Kahramanmaraşspor'la ilgilenmeyen ve arkalarını kaldıramayan üyelerin, kongreye katılmalarını beklemek üzere, bu kongre de ertelenmiştir..

Haber: Mehmet İmamoğlu
© KahramanMarasSpor.org

Yorumlarınız için:
http://www.kahramanmarasspor.org/forum/viewtopic.php?id=3765