Site Logo

KMS 1-0 Adana Demİr (U-18)

Bugün saat 14:00'da Vali Saim Çotur Stadında oynanan U-18 ligi maçında kırmızı-beyazlı ekibimiz grupta üçüncü sırada yer alan Adana Demirspor takımını 50. dakikada Yeldar'ın attığı golle 1-0 mağlup etti..

Kahramanmaraşspor kadrosu:
1- Ali Sümeri
2- Mustafa Yaşar Boşnak
3- Murat Yüksek
4- Ahmet Şahbaz
5- D.Mehmet Armut
6- Ferhat Çaylı
7- İlyas Ekiz
8- Enes Temizdemir
9- Cemal Deliktaş
10- Yeldar Yamaç
11- Onur Balduk

Yedekler:
12- Ahmet Üçgün
13- Harun Sığırgüden
14- Mehmet Özbağış
15- Ramazan Sarıçiçek
16- Y.Emre Alagöz
17- Emre Çakmak
18- Metin Demir

Oyuncu değişiklikleri:
Dk.60:  Cemal Deliktaş    Mehemt Özbağış
Dk.65:  Yeldar Yamaç      Ramazan Sarıçiçek
Dk.80:  M.Yaşar Boşnak  Harun Sığırgüden

Teknik Direktör:
Kadir Ardıç

Yoğun yağmur altında oynanan mücadeleyi yaklaşık 200 kadar taraftar izledİ. Adana'dan gelen seyirciler de takımlarına destek verdiler. Mücadelede bazı eksiklikler gözümüze takıldı. Kale arkalarında ve taç çizgileri yanında top toplayıcıların olmayışından dolayı her dışarı giden topu kaleciler ve oyuncular getirmek zorunda kaldı.

Mücadeleye biraz tutuk başlayan genç oyuncularımız, daha sonra oyunda dengeyi kurarak Adana Demirspor kalesinde tehlikeli ataklar oluşturdular. Nadir gelişen Adana Demirspor ataklarında ise, günün en başarılı ismi kaleci Ali Sümeri gole izin vermedi. Saha zemininin ağırlığından dolayı ayakta durmakta zorluk çeken genç yetenekler ilk yarıda gol bulamadılar. Karşılaşmanın 50. dakikasında sahanın sol tarafında topu önüne alan 10 numaralı Yeldar Yamaç ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin sağ tarafından ağlara göndererek takımımızı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyuncularımızın gösterdigi sevinç gösterisi görülmeye değerdi. Golden sonra Adana Demirspor biraz baskı kurarken defans oyucularımız ve kaleci Ali bu ataklara gol izni vermedi. Son dakikalarda Adana Demirsporlu oyuncunu ceza sahası dışından çektigi sert şut kalecimizi geçerek üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu kaleye göndermek isteyen Adana Demirsporlu oyuncunun karşısına yine kaleci Ali çıkarak beraberliğe izin vermedi. Son dakikalarda yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyen genç yeteneklerimiz mücadeleden 1-0 galibiyetle ayrıldılar.

KahramanMarasSpor.org olarak gençlerimizi ve hocamızı tebrik ediyoruz ve herkesten bu yetenekler için destek bekliyoruz..

Haber ve fotoğraflar: Halil Geyik
© KahramanMarasSpor.org