Site Logo

Suat DeĞİrmencİoĞlu baŞkanlIĞa talİp!

Kahramanmaraş’lı futbolseverlerin yakından tanıdığı genç işadamı Suat Değirmencioğlu, Kahramanmaraşspor’a başkan adayı oluyor.

16 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Kahramanmaraşspor olağanüstü genel kurulunda kentin genç işadamlarından Suat Değirmencioğlu’nun başkanlığa aday olacağı öğrenildi.

Kahramanmaraşspor’un eski başkanlarından Hanefi Mahçiçek ve Ali Sercan Saraylı’nın yönetimlerinde çeşitli görevlerde bulunan Değirmencioğlu, gazeteci Yavuz Nalbantbaşı’na özel açıklamalarda bulundu.

Değirmencioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Kahramanmaraşspor sevgisi bambaşka bir duygudur. Bunun tarifini yapmak mümkün değildir. Bizler tribünden gelmiş, kar-kış, yağmur-çamur demeden bu takımı desteklemiş kişileriz. Kahramanmaraşspor’un bu durum bu takıma gönül vermiş bir sporsever olarak beni çok üzüyor. Yönetime girmek isteyen arkadaşlarla fikir alışverişlerinde bulunuyorum. Başkanlığa aday olmam için yoğun şekilde baskı görüyorum. Şartlar elverdiği takdirde başkanlığımı açıklayacağım. Kahramanmaraşspor’da başkanlık yapmak onur verir" dedi.

Haber: MarasMedyaMerkezi.com