Site Logo

Günkut Spor Gündemİnde açIklama yaptI

Bu sabah Cesur Radyo'da Mustafa Aykır'ın sunduğu Spor Gündemi programına konuk olan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Muhammet Günkut ilginç açıklamalarda bulundu..

Yönetim olarak 30 aralık'ta kongre kararı aldıklarını söyleyen ve şuana kadar hiç bir kimsenin aday olarak ismini duymadıklarını ifade eden Günkut; "Bu yüzden belki 16 ocak tarihini beklemeye gerek olmaz. Transfer dönemi başlamış bulunuyor. Herkesin mutlaka kendine göre hesabı kitabı vardır. Bize de, eğer aday çıkacaksa, takımın transfer ve kamp çalışmalarında o kişiye yardımcı olmak düşer" dedi.

4 Gün geçmesine rağmen kimsenin resmi olarak adaylığını açıklamamasına değinen Günkut, "TV'ye çıkıpta 'kongre yapılsın' diyenler şimdi neredeler?" diyerek yönetimi ve kendisini eleştirenlere göndermede bulundu. Ayrıca Günkut, İsmail Genç'in adaylığının söz konusu olmadığına da işaret ederken, bu kişinin kulüpte üyeliğinin bulunmadığını söyledi. Bu yüzden kendisine liste hazırlayıp kulübe bildirmesi durumunda üyelik işlemlerini yapacağını söylemesine rağmen, İsmail Genç'ten bir cevap gelmediğini öne sürdü.

"Böyle olursa takım kamp da yapamayacak"
Bu arada takımı 6 ocakta Antalya Belek'te kampa götürmeyi düşündüklerini söyleyen Günkut, kongrenin araya girmesinden dolayı takımın kampa muhtemelen katılamayacaklarını ifade etti. Kulüp başkanı programın sonunda "birisi varsa, aday olsun, kulübümüzün önünü açsın" diyerek sözlerine son verdi.

Haber: © KahramanMarasSpor.org

YORUM YAZMAK İÇİN TIKLAYIN
http://www.kahramanmarasspor.org/forum/viewtopic.php?id=3716