Site Logo

İdman raporu

Kahramanmaraşspor futbol A takımı, çalışmalarına Hanefi Mahçiçek Stadyumu’unda yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik ekibimiz Fuat Akyüz, Tercan Özdemir ve Adil Abdullah yönetiminde, saat 13:30’da çalışmalara başladı.

Fuat hoca idman öncesi futbolcularla 5 dakikalık bir toplantı yaptı. Yavaş tempo koşuyla idman başladı. Futbolcular öncelikle kısa pas ve uzun pas çalışması yaptılar. Durdu Ahmet Boyraz, adele sakatlığı yüzünden idmana çıkamadı. Emre Can Karakız ve Cengiz Güner yaptıkları ortalarıyla göz doldurdular. Bu ortalara hareketlenen futbolcular p’i kaleyi buldu. Daha sonra futbolcular 2 gruba ayrılarak şut çalışması yaptılar. Şut çalışmasında kötü bir vuruş olduğunda bütün futbolculara ceze geldi (20 mekik, şınav vb.) Şut çalışmasında kaleci Lokman Atakol kurtarışlarıyla beğenileri topladı. PAF takımdan idmana katılan 2 genç kaleci ise tecrübesizlikden vasatı aşamadılar. Kaptanımız Mustafa Acar, Fuat hocanın istediklerini yerine getiremediği için araladında ilginç diyaloglar geçti. İdmanın yarısınde Mevlüt Yeşilyurt sakatlanarak idmanı tert etti, Samet Kumbaşı baldırında sakatlığı olduğundan idman boyunca ağır tempoda koştu.. Şut çalışmasında futbolcular ise jeneriklik goller attılar. Şutların % 60’ı isabetliydi. İdman sonrası Fuat hoca Enes Temizdemir’e "topa gösterdiğim yere vur" dedi, fakat Enes top yerine ayağını yere vurdu. İdmanda dikkat çeken isimler;
Lokman Atakol
Cengiz Güner
Emre Can Karakız
Tevrat Yüksel
Ali Burak Kaplan
Hüseyin Keleş
Volkan Çekiç

Saat 15:30’da antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Antrenmanın ardından oyuncular merkez binaya geçtiler.

Takımımız bugün öğle yemeğinden sonra saat 14:00'da Adıyaman'a hareket edecek.

Raporu hazırlayan: Cuma Tozar