Site Logo

KİPAŞ Holdİng'den KMS'ye İkİncİ Kez yardIm elİ..!

Maddi açıdan çok zor günler geçiren Kahramanmaraşspor Kulübüne Türkiye'nin önde gelen ve uluslararası Tekstil platformunda isminden sıkça söz ettiren KİPAŞ Holding'nden yardım geldi.

20.000 TL. yardımda bulunan Kipaş Holding , kulüp tesislerine bir görevli göndererek ödemeyi daha önce AKEDAŞ'ın yaptığı gibi futbolculara imza karşılığı elden yaptı.Ayrıca Adidas Bayii'ne olan 3.000 TL borcun da karşılandığını öğrendik.

AKEDAŞ'ın yüzde 70 gibi bir hissesinin de Kipaş Holdinge ait  olduğu düşünülürse sezon başından bu yana en büyük maddi desteği sağlayan kurum olarak Kipaş Holding Kahramanmaraşspor'un herzaman yanında  olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hanefi ÖKSÜZ'e zor zamanda yapmış olduğu bu anlamlı yardımlarından dolayı www.KahramanMarasSpor.Org ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

-----------
Anadolu Ajansı'nın konu hakkında geçtiği haber:

Kahramanmaraşspor'a Kipaş Holding'ten 20 bin TL tutarında prim yardımı yapıldı. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, "Takımın içinde bulunduğu zor koşulları biliyor ve üzülüyoruz" dedi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle ligde sıkıntılı günler geçiren Kahramanmaraşspor Kipaş Holding'ten yapılan 20 bin TL'lik yardımla nefes aldı. Her yıl çeşitli dönemlerde kulübe katkı sağlayan Kipaş Holding'in yaptığı yardım İhsan Erkan ve Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık tarafından futbolculara elden ödendi.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Kahramanmaraşspor'un sorumluluğunu her zaman üzerlerinde hissettiklerini belirterek, "Biz her yıl birkaç defa Kahramanmaraşspor'a yardımda bulunuyoruz. Şimdi yine 20 bin liralık bir destekte bulunmak istedik. Takımın içinde bulunduğu zor koşulları biliyor ve üzülüyoruz. Ben futbola çok yakın bir kişi olmasam da sosyal sorumluluk olarak gördüğüm bu katkıyı yapmakta kendimi sorumlu hissediyorum. Takımımız memleketin takımı ve memleketin sosyal yapısına çok büyük katıları bulunduğuna inanıyorum. Umarım bu destek hafta sonu oynanacak olan Adıyamanspor maçına yansır ve takımımıza moral olur" diye konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ise kırmızı beyazlı takımın gerçekten zor durumda olduğunu, belli bir yere kadar kişisel çabalarla bir noktaya taşıdıklarını ifade ederek; "Şehrimizin sevilen sayılan kanaat önderlerinden Hanefi Öksüz bey bu yardımla bizim sıkıntılarımıza çare oldu. Bu yardımla hiç şüphesiz futbolcularımızın takıma olan şevk ve heyecanları artacaktır. Bizlere ve takımımız Kahramanmaraşspor'a sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Umarım devamı gelir ve takımımız ikinci devre hak ettiği yere ulaşır" şeklinde konuştu.

Fındık daha sonra katkılarından dolayı Öksüz'e plaket takdim etti.