Site Logo

KahramanmaraŞspor nefes aldI..

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, İskenderun Demirçelikspor ile oynadıkları maçı kazanarak rahat nefes aldıklarını söyledi.

Durmaz, yaptığı açıklamada, İskenderun Demirçelikspor'u 1-0 yendikleri maçtan sonra ligin kendileri için yeniden başladığını, oynayacakları 5 maçta başarılı olup yükselme grubuna kalmayı hedeflediklerini belirtti.

Lig B 5. Grup'ta zirve mücadelesi verdiklerini ve son haftalarda uğradıkları puan kayıpları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Önemli puan kayıpları yaşadığımız maçların ardından karşı karşıya geldiğimiz İskenderun Demirçelikspor'u yenmeyi başararak çok önemli 3 puan kazandık. Zeminin bozuk olmasına karşılık temposu yüksek bir maç oynadık. Baştan sona kontrolümüz altında tutmayı başardığımız maçtan galip ayrıldık, futbolcularımı kutluyorum.''

Galibiyette önemli pay sahibi olan taraftara teşekkür borçlu olduklarını belirten Durmaz, ''Önümüzde 5 önemli maçımız daha var. Bu maçların ilkini Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçtan 3 puanla dönebilirsek yükselme grubuna kalma yolunda önemli avantaj elde ederiz'' diye konuştu.