Site Logo

FIndIk: "Kazanmak ZorundayIz"

Kahramanmaraşspor'un futbol şube sorumlusu Fikret Fındık, yarın oynanacak olan Belediye Vanspor karşılaşmasını kazanmaktan başka çarelerinin bulunmadığını söyledi.

Fındık, düzenlediği basın toplantısında, dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemeden cezaevine gönderilen kulüp başkanı Muhammet Günkut'un tutuklanmasının Kahramanmaraşspor ile herhangi bir ilgisinin olmadığını açıkladı.

Günkut ile cezaevinde görüştüğünü aktaran Fındık, "Kendisi bize 5-6 yıl önce genel müdürlüğünü yaptığı şirketin verdiği bir çekten dolayı tutuklandığını ifade etti. Şu anda hukuki süreç devam ediyor. Ondan kalan boşluğu doldurmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Futbolcuların Belediye Vanspor maçına hazırlandığını kaydeden Fındık, şöyle konuştu: "Belediye Vanspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız için bütün hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Zaten ondan sonra bir maçımız kalıyor. Eğer 2 karşılaşmayı kayıpsız geçebilirsek avantaj elde etmiş oluruz." Kulübün Ocak ayı içerisinde olağanüstü kongreye gideceğini hatırlatan Fındık, kendilerinin de gelişmelere göre hareket edeceğini bildirdi.

Fındık, bir soru üzerine kulüpten daha önce ayrılan 12 futbolcunun geri dönmediğini bugün itibariyle 2 yedek kalecinin de kendi istekleriyle Kahramanmaraşspor´dan ayrıldığını sözlerine ekledi.