Site Logo

Valİ TanIlIr ve BaŞkan Poyraz!

Kahramanmaraşspor müthiş bir hızla çöküyor. Son haftalarda ardı ardına mağlup oluyor ve inanılmayacak kadar kolay ve çabuk gol yiyor. Geçtiğimiz ay şehri terk eden 13 futbolcunun akasından geçtiğimiz hafta da Seyit tesisleri terk etmişti. En son öğrendik ki bu seferde kaleci Serdar şehirden ayrılmış. Bu gidiş nereye kadar sürer bilmiyorum. Her geçen dakika yeni ve şok bir gelişme daha meydana geliyor.

Başkan Muhammet Günkut kongreye gideceğini ve yönetimi güçlendireceğini söyledi. Henüz kongre için tarih belirlenmiş değil ama kısa vadede olmasını herkes bekliyor. Kulüp Başkanı Muhammet Günkut beraberinde bir elin parmaklarıyla sayılacak kadar bir ekiple çalışıyor. Yönetimde sadece Fikret Fındık para harcıyor. Gerçi parası olan başka yönetici de yok. Birkaç gündür kaynak bulundu reklam ve girdi olacak deniliyor ama henüz net bir gelişme olmadı. Ligde devrenin bitimine şunun şurasında 3 hafta kaldı. Ama hala tık yok.

Takım içerisinde herkes fedakârlık yapıyor. Hocalar, futbolcular, taraftarlar, yöneticiler ama geri yok. Şehirde sorunları bıçak hızıyla kesecek ve çözecek kudrette bir isim olmadığı için gerçekte güç ve denge sahibi olan insanlar sürekli gözlerden uzak oluyor.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı destek olacak, Vali destek olacak deniliyor ama 4 ay geçti ama maalesef kıl kıpırdamadı.

Sezon başından bu yana gelecek denen para akmadı.
Sezon başından bu yana baktı bakacak denilen belediye başkanı bakmadı.
Sezon başından bu yana gelecek denilen Milletvekilleri gelmedi.
Sezon başından bu yana kaçacak denen yönetim kaçmadı.

Eee kimin eline ne geçti merak ediyorum. Herkes konuştu ama hayata geçrilen tek bir proje yok. Maçlara gelecek sivil toplum örgütü veya kurum temsilcisi veya siyasetçi de yok. Herkes bu takımın rantını gördü alacağı gıdayı aldı. Şimşek hızıyla da gözlerden kayboldu. Ama nedense herkes sırtını dönüp kaçmayı iyi başardı. Sorumluluk almaya cesaret edeni bir tarafa bırakın, sorumluluk yüklerler korkusuyla tesislerin bulunduğu coğrafyayı beyinlerinde ki küçük haritadan silen yetkili ve etkililerimiz var.

Hadi bakalım hayrını görün, alın işte istediğiniz oluyor. Bu takım amatöre kadar giderse sizden para isteyen olmaz. Bu takım amatöre giderse sizi eleştirenler olmaz diye küçük hesaplar yapıyorsanız, yanlış biliyorsunuz bu takım amatöre giderse bu şehirde sorumluluk sahibi olanlara bende dahil beddua etmeyen tek bir kişi kalmaz. Bunu nhesabını da kimse veremez.

Ya bu deveyi kurban edin ya da beslemeye niyetiniz yoksa açıkça, delikanlı gibi ifade edin. Herkes yanınızdayız destekçiyiz diyor hiç kimseden bir ses yok. Bize kıvıranın gereği yok. Herkes işini biliyor, herkes sorumluğunu da biliyor o zaman herkes işini yapsın yeter…

Ben son cümlemde şehrimizin hamisi sayın Valimizi göreve davet ediyorum. Siz bu şehrin abisi olarak lütfen şu takıma bizim hatırımız yoksa Allah rızası için sahip çıkın. Sayın Belediye Başkanı Mustafa Poyraz hakkımız yoksa Allah rızası için sahip çıkın. Diyecek başka da söz yok. Sözün bittiği, nefeslerin tutulduğu yerdeyiz.

Serdar BURSALI