Site Logo

Galİbİyete İhtİyacImIz VardI

Kahramanmaraşspor Kulüp Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı: ‘İskenderun Demir Çelikspor maçında alınan  galibiyete ihtiyacımız vardı’

Türkiye İkinci Lig B Kategorisi 5. grupta topladığı 21 puanla 3. sırada bulunan ilimizin Kırmızı-Beyazlı takımı Kahramanmaraşspor’da Pazar günü oynanan ‘İskenderun Demir Çelikspor maçından alınan 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.
Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde mücadeleci bir oyun sonucu 1-0 galip gelen Kahramanmaraşspor, Salı günü kendi tesislerinde çalışmalarına başlayacak. Kahramanmaraşspor Kulüp Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı yaptığı açıklamada, ‘İskenderun Demir Çelikspor karşılaşması için bütün çalışmalarımızı mutlak 3 puan almak için yapmıştık.Maçtan bir gün önce de MADO evinde futbolcularımız ve teknik heyetimizle birlikte moral yemeği yedik. Futbolcularımızın o gün çok hırslı olduklarına şahit olduk ve bizlere 3 puan almak için söz verdiler. İskenderun Demir Çelikspor maçında da futbolcularımız çok iyi mücadele ederek galibiyeti hak ettiler. Alınan bu galibiyete önümüzü daha görmemiz için çok ihtiyacımız vardı. Sahada aslanlar gibi mücadele ederek galip gelen tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum’ dedi.

ŞANLIURFA BLD. SPOR HAZIRLIKLARI SALI GÜNÜ BAŞLIYOR
Basın Sözcüsü Nalbantbaşı, ‘Hafta sonu deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacağız. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacağız. Şanlıurfa deplasmanından da galibiyet bekliyoruz. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını Cumartesi gününe kadar tamamlayıp aynı gün öğle yemeğinden sonra Şanlıurfa iline hareket edip, maç saatini bekleyeceğiz. Kahramanmaraşspor bu maçtan en iyi sonuca alarak yoluna devam edecektir’ dedi.