Site Logo

"Muhalİf güçlerİn etkİsİ çok!"

13 Futbolcunun gidişi üzerine futbol şube sorumlusu Fikret Fındık bir basın toplantısı düzenledi.

Kahramanmaraşspor’da 13 Futbolcunun gidişi üzerine futbol şube sorumlusu Fikret Fındık bir  basın toplantısı düzenledi. Fındık: “Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu Malatyaspor’la oynanılan maçta, bir takım olumsuz şeyler yaşandı. 13 futbolcumuz muhalif gruplarca dolduruluşa gelerek, şehirden ayrıldı.

Bu gidiş, takımımızı olumsuz etkiledi. Kısacası gidişleri takımımızı rezil etmekten başka bir şey değildi. Onlar bu düşüncedeydi ama yanıldılar. Öncelikle şunu belirteyim, giden 13 oyuncu için çok çaba sarf ettik. Israrlarımıza rağmen şehre dönmemek için direndiler. Bunun nedeni, birkaç muhalif grubun oyuncuların beyinlerine girmesi. Biz Kahramanmaraşspor olarak bütün bu olumsuzluklara rağmen iyi oynayarak, 4-0 gibi iyi bir galibiyet aldık. Bazı kişi ve kişilerce çaresizliğe itildik denildi ama sizde görmektesiniz ki Kahramanmaraşspor çaresiz değildir, galibiyetin öncüsüdür. Sonuç olarak son maçta da galip geldik ve takımımızın başarısını tüm Türkiye’ye bir kez daha kanıtlamış olduk. Oluşan bu olumsuzlukların sonucunda takımın yönetiminde değişiklikler olacak şeklinde söylentiler oluyor. Bunlar kesinlikle asılsız ve kesinlikle değişim olmayacak. İleriki zamanlarda neler olur onu bilemeyiz. Ama şimdi yönetimde her hangi bir değişiklik olacağı söylenemez. Giden 13 oyuncudan 5-6 kişi ile irtibatımız sürüyor. Bu 5-6 oyuncu kısa zamanda takımımıza geri dönecek. Sonraki maçımız İskenderun Demirçelikspor, hedefimiz 3 puan.”dedi.

“Muhalif kesimler elinizi çekin!”
Muhalif kesimede atıfta bulunan Fındık:“Takımda yaşanan bu olumsuzlukların sorumlusu, muhalif kesimlerin tutumudur. Oyuncularımızı arayarak, olumsuz sözler sarf ederek, takım içinde kışkırtmalar yaratıyorlar. Bu kesimler takım üzerinden ellerini çekmeli. Bu başarımıza kimse engel olamaz. KMS daha önceki yıllarda 2 milyon TL ile kümeden düştü, biz bu maddi imkansızlıklarda takımımızı 2.lige çıkarttık. Daha iyi başarılarda sağlayacağız” diye konuştu.