Site Logo

12 Futbolcu İle görüŞülüyor

Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Muhammet Günkut, Kurban Bayramı öncesi şehri terk eden 12 futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, bu futbolcuların takıma yeniden dönmesini beklediklerini söyledi.

Günkut yaptığı açıklamada, her şeye rağmen Kahramanmaraşspor'un hırsının ve iddiasının devam edeceğini vurguladı. Takımda yaşanan sıkıntıların her spor kulübünde olabileceğini ifade eden Günkut, ''Maddi sorun yaşadığımız doğru. Biz istiyoruz ki bu takıma tüm şehir sahip çıksın. Ayrıca 'ben daha iyi yaparım' diyen biri de varsa gelsin. Biz kimseye 'gelmeyin' demiyoruz'' dedi.

Malatyaspor karşısında genç futbolcularının iyi bir mücadele örneği sergilediğini anlatan Günkut, şöyle devam etti:
''Bilindiği gibi 12 futbolcumuz bayram öncesi şehri terk etti. Malatya karşısına da yetersiz bir kadro ile çıktık. Genç arkadaşlarımız olağanüstü performans ortaya koydular, ama bunun her zaman böyle olması da beklenemez. Onun için giden arkadaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz; takıma geri dönün diyoruz. Zaten temasımız devam ediyor. Kendileri de hatalarının farkında ve tamamını takıma dönmelerini bekliyoruz.''

Özellikle Belediye Başkanı ve Valilikten kendilerine bir yol çizmelerini beklediklerinin kaydeden Günkut, ''Bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Çaresi yok. Takımı mı kapatalım'' dedi.

Günkut, Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacakları maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını sözlerine ekledi.