Site Logo

İŞte forma Şerefİnİn ne olduĞunu bİlenler! KMS 4-0 Malatya

Kahramanmaraşspor bugün yaptığı mücadelede "HERŞEYE RAĞMEN" diyerek herkesi, hatta İDDAA'yı bile yanılttı!

İlk defa sahaya çıkan oyuncularımızın onur mücadeleleriyle, kendilerine Malatya Belediyesinden prim sözü verilen Malatyasporlu rakiplerine karşı üstünlük sağlayarak 4-0 kazanmasını bildiler.

'İddaa' ise Kahramanmaraşspor'da 13 futbolcu kulübü terk etti diye, bu karşılaşmayı listeden çıkarmıştı.

Bu arada Kahramanmaraşspor'un üç yedeğinin ikisi kaleciydi. Lisansının halen çıkarılmamasından dolayı maçı tribünden yöneten Fuat Akyüz, yedekte bulunan kaleci Serdar'ı maçın ikinci yarısında forvette oynattı.

Onurlu, gururlu ve şerefli futbolcularımızı, bize çifte bayram yaşattıkları için ve yaşanan kötü gelişmelerin ardından bizi tekrar umutlandırdıkları için kutlarız.

© KahramanMarasSpor.org

------------------------------

Stad: Hanefi MahçiçekStadı

Hakemler: Yalçın Köroğlu, Evren Çağlar, Fatih Doksanoğlu, 4. hakem Ahmet Uğur Bilgin.

Kahramanmaraşspor: Lokman, Cengiz, Emre Can, Mevlüt, Hüseyin, Volkan (Dk.84 Serdar), Samet, Ahmet, Tevrat, Mustafa Acar (kaptan) (Dk.90 Kenan), Ali Burak.
Yedekler:
Gökhan (kaleci), Serdar (kaleci), Kenan.

Malatyaspor: Taylan, Mehmet (Dk.21 Mert), Mustafa Sert, Fatih, Ergün, Mustafa Arslan (dk.54 Buğra), Güven, Alper, Celil, Volkan (Dk.84 Ahmet), Mahmut.
Yedekler:
Önder, Hakan, Mert, Buğra, Ali, Ahmet, Talat.

Goller: Dk. 9 ve 41 Cengiz, Dk. 71 Mustafa Acar, Dk. 75 Tevrat (Kahramanmaraşspor)

Sarı Kartlar: Dk. 20 Mustafa Acar, Dk. 36 Ali Burak, Dk. 65 Lokman, Dk. 69 Ahmet Durdu, Dk. 86 Serdar (Kahramanmaraşspor), Dk. 19 Fatih, Dk. 82 Volkan, Dk. 90 Ahmet (Malatyaspor) 

Gruptaki diğer sonuçlar:
Elazığ 0-2 Adana Demir
Tarsus İY 3-1 İskenderun DÇ
Adıyaman 2-1 DİSKİ
Mardin 0-0 Ş.Urfa

Dk. 90 + 3 Ve Kahramanmaraşspor inanılmaz bir şekilde Malatyaspor karşısında 3 puanı kapıyor. Onur ve şerefimiz için mücadele eden futbolcularımıza sonsuz teşekkürler olsun!

Dk. 90 Maçın hakemi oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti. 

Dk. 84 Kahramanmaraşspor'da Volkan oyundan çıkıyor ve yerine KALECİ Serdar giriyor..!

Dk. 75 K.Maraş atağı soldan gelişti. Mustafa Acar, ortaladı. Arka direkte boş durumda topla buluşan Tevrat, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-0.

Dk. 71 Defanstan atılan uzun topla Malatyaspor defansının arkasına sarkan K.Maraşlı Mustafa Acar, Taylan'la karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla golü kaydetti: 3-0.

Dk. 60 K.Maraş kalecisinin kısa düşen degajını Celil kaptı, Buğra'ya verdi. Bu futbolcu ıskalayınca K.Maraş defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk. 45 İlk yarı Kahramanmaraşsporumuz'un 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dk. 43 K.Maraşlı Cengiz, yaklaşık 35 metreden kaleye çok sert bir şut çıkardı. Yere çarparak kaleciyi yanıltan top takımımızın ikinci golü oldu: 2-0.

Dk. 20 Malatyaspor Güven'le mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi. Celil soldan getirdiği topu cezasahasına ortaladı. Güven, bomboş kale yerine topu auta gönderdi ve takımını mutlak bir golden etti.

Dk. 7 K.Maraş'ın kazandığı serbest vuruşu Cengiz kullandı. Top filelerle buluştu: 1-0.

Kaynak: MalatyaHaber.com