Site Logo

Bayram olmasIna bayram ama..

Yarın bayram olması nedeniyle, başınızı ağrıtmamak için bu yazımı kısa tutmaya çalıştım, ama uzadıkça uzadı. Şimdiden hakkınızı helal edin..

Sezona sabretme şartıyla başladık. “Günkut’un belki parası yok, ama para herşey değildir” dedik, dualarımızla buraya kadar getirdik. Hatta bir kaç hafta öncesine kadar Yükselme Grubu’na katılırız heyecanına kapıldık. Yani en azından benim için öyleydi..

Aman gelin görün ki, kendimizi haftalar boyunca kandırmaya çalışmışız. Biz gerçekleri öğrenmeye çalıştıkça, yönetim devamlı gündemi değiştirmeye yönelik açıklamalar yaptı. Açıklamaları yapan da her nedense hiç bir zaman kulübün basın sözcüsü olmadı. Devamlı Fikret Fındık açıklama yaptı ve zaman zaman Günkut da fırsat buldukça açıklamalarıyla taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Gerçi bu ‘sakinleştirici’ ifadeler artık taraftarı öfkelendiriyor. Neden mi..?

13 FUTBOLCU KAÇTI, DAHA NE OLSUN?!?!?!

Haftalar öncesi oyuncuların idmana çıkmadıklarını yazmıştık, hatırlar mısınız? Hatırlıyorsanız başkanımızın o ara nasıl bir açıklama yaptığını da iyi bilirsiniz. Hatırlamayanlar için anlatayım; Günkut futbolcuların idmana çıkmamasını şöyle yorumlamıştı: “-Hocam, bugün antrenmana çıkmayın, kafanızı dinleyin- dedim. Kesinlikle maddiyat nedeni söz konusu değildir, benim inisiyatifim ile böyle olmuştur”..

Pazar günü İskenderun Demir Çelikspor maçından sonra eşyalarını toplayıp, kulübü terk eden futbolcular hakkında da, başkanımızın bu şekilde yorum yapacağı büyük bir ihtimal. Tabii şuan kulübün kriz içerisinde olduğunu belli etmemek için, hiç bir yönetici konu hakkında yorum yapmadı. Zaten şuana kadar sadece KahramanMarasSpor.org bu haberi sizlerle paylaştı. Maçtan önce ayrılacaklarını bilmemize rağmen, belki kararları değişir diye birşey yazmamıştık. Ama bu futbolcular da çok cahil çıktı.. Neden mi..?

ÇÜNKÜ FUTBOLCULARA BAYRAM GÜNÜ PARA DAĞITILACAKTI!!!

Forum sayfalarımızda haftalardan beri kulübümüzün ne kadar ve nereden gelirler elde ettiği yazılıyor. Bütün rakamlar bugüne kadar resmi olarak açıklanmış rakamlardır. Destek olan şahıs ve kurumlara yöneticilerimiz; plaket, kombine kartı veya şükran mahiyetinde başka bir nesne takdim ediyor. Doğrusu takdir edilecek bir hareket. “Hep ver, hep ver” zihniyeti en azından ortadan kalkmış. Ama yine de destek olanlar, desteklerini doğrudan adrese teslim ediyorlar. Mesela bağış yapanlar futbolculara prim sözü verdiyse, direkt olarak futbolculara para veriyorlar. Bu şekilde her ne olursa olsun destekleme arzularının olduğunu ispat ediyorlar. Çünkü Kahramanmaraş’ın bu sayılı şahıs ve kurumları, bu takımın her ne olursa olsun, Kahramanmaraş’ın takımı olduğu bilincindeler. Ancak bugüne kadar destek olanlar, bu sezon desteklerini kestiler. Neden mi?

YÖNETİCİLERE VEYA EN AZINDAN BAŞKANA GÜVEN OLMADIĞINDAN!!!


Ama bu gerçeği yöneticiler hep rakiplerine/düşmanlarına suç olarak attılar. ‘Düşmanları her yerde engel oluyorlarmış’. Evet, çok doğru. Su uyur, düşman uyumaz. Peki düşmanlarınızın var olduğunu biliyorsanız, neden buna karşı da bir önlem almıyorsunuz? Neden bir araya gelip, toplanıp, izlenecek stratejileri belirleyip, işinizi sağlama almıyorsunuz? Düşmanlarınız var, ama size destek olanlar daha fazlalardı. Karşınızdakiler ortak düşmanlarımız olmuştu. Ama ne yazık ki bugüne kadar hep ‘ben bilirim’ düşüncesiyle yola çıktınız. Yanınıza aldığınız kişileri rencide ettiniz. Sizi korumak için eleştirilerde bulunanlara küfrettiniz..

Bunları söyleyerek kimsenin ümidini kırmak istemiyorum, ama kulüp tarafından hâla açıklama yapılmadıysa, bu işin ciddiye alınmadığını düşündüm ve sessizliğimi mübarek bayram arefesinde bozdum. Yarın bayram olmasına bayram, ama..

BAYRAM BİLE BAYRAM OLDUĞUNA PİŞMAN OLACAKTIR BELKİ..!
HA BUGÜN BAYRAM GECESİ, HA HERGÜN BAYRAM GECESİ..


Bu kadar sıkıntı sonrası herkesin bayramını kutlamak için galiba tam doğru zaman..

Herkesin Kurban Bayramı’nın mübarek olmasını diler, kestiğiniz veya kestirdiğiniz kurbanların kabul olmasını dilerim. Pazar gününün bayram tadında geçmesi için olabildiğince staddan uzak olmanızı öneririm..

Saygılar,
Mehmet İmamoğlu