Site Logo

Deplasman maçI "KURTUL"du!

Son haftalardaki kötü gidişe dur demek isteyen ve yeniden zirveye oynama düşüncesi olan Kahramanmaraşspor’da hayati derecedeki İskenderun deplasmanının bütün masraflarını KASİAD Başkanı ve İSKUR TEKSTİL A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul karşılayacak.

Kahramanmaraşspor adına futbol şube sorumlusu Fikret Fındık tarafından ziyaret edilen Kurtul: "Kahramanmaraşspor hepimizin takımı ve başarılı olması için elimizden geleni yapmaya hazırız. İşlerimizin yoğunluğu nedeni ile Kahramanmaraşspor’u takip edemediğimiz maalesef doğru. İnşallah önümüzdeki hafta içeride oynayacağımız ilk maçta tribündeki yerimizi alacağız." diye konuştu.

Kurtul sözlerini şöyle devam ettirdi: "Kahramanmaraşspor bu kentin takımıdır. Kahramanmaraş’ta yaşayan herkesin bu takıma maddi-manevi destek olması gerekiyor. Takımımız sıkıntılı günler yaşıyor, bu sıkıntılı günleri aşmak için bizde deplasman masraflarını üstlenmiş bulunuyoruz. Kahramanmaraşspor deplasmandan inşallah 3 puanla döner ve yeniden çıkışa geçer."

Haber: MarasGundem.com

 

Kahramanmaraş'ın değerli iş adamlarından Abdulkadir Kurtul geçtiğimiz sezonlarda da Kahramanmaraşspor'a destek olmuştu. Yönetim ayrımı yapmadan, yardımlarını esirgemeyen Kurtul, geçen sezon verdiği desteğin yanında ayrıca 15 bin TL hibe etmişti.

KahramanMarasSpor.org olarak A.Kadir Kurtul'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.