Site Logo

"ÇIkIŞa geçmek İstİyoruz"

Kahramanmaraş'ta yarın oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçında hedef üç puan.

Kulüp başkanı Muhammet Günkut, "Geçen haftayı bay olarak geçirmemiz menfaatimize oldu. Bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçiren Kahramanmaraşspor, yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Geçen hafta AKEDAŞ tarafından kulübe yapılan 53.500 TL'lik destek kulüpte moralleri yeniden yükseltirken, kulüp başkanı Günkut yapılan yardımın oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

Günkut, "Gerçekten çok sıkıntılı günler geçiriyorduk. Bu günlerde böyle bir yardımın yapılması unutulmaz. KMTSO Başkanı Mehmet Balduk nezdinde tüm AKEDAŞ ortaklarına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu yardımın ardından yeniden yükselişe geçerek zirvedeki yerimizi alacağız" dedi.

Hafta sonunu bay olarak geçmelerinin kulüp açısından iyi olduğunu kaydeden Günkut, "Futbolcularımızın uzun süre devam eden idman boykotu olmuştu. Ancak yapılan yardım ve yeni hocamızın göreve başlaması bu boykotu sonlandırdı. Hafta sonunu da maç yapmadan antrenmanlarla geçirdik. Bu eksiğimizi de böylelikle kapatmış olduk. Rakibimiz maç yapmış olarak gelecek. İnşallah bu maçı kazanarak yeniden yükselişe geçeceğiz" diye konuştu.

Rahim Zafer'in ardından teknik direktörlük görevine getirilen Fuat Akyüz'ün ise uyum sorununu çabuk atlattığını dile getiren Günkut, "Hocamız takıma çok çabuk uyum sağladı. Zaten yardımcı antrenörlerimizle daha önceden tanışıyor. Bu nedenle oldukça şanslıyız. İyi bir çalışma döneminin ardından yarın güçlü bir şekilde rakibimizin karşısına çıkacağız ve mutlaka kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Takımda sakat futbolcu olmadığını ifade eden Günkut, Mardinspor maçında gözlemcinin bayraksız yöne döndü şeklinde rapor tuttuğu Özgür Nasuh'un ise cezasının iptal edilmesini beklediklerini söyledi. Günkut şunları söyledi:
"Böyle bir şey kesinlikle olmadı. Futbolcumuzun yönünü döndüğü yerde hem Türk Bayrağı, hem de Atatürk resmi bulunuyordu. Ancak gözlemcinin bu yönde rapor vermesi nedeniyle futbolcumuza ceza verilmişti. Gereken itirazı yaptık ve bu cezanın affedilmesini bekliyoruz. Güzel günler bizi bekliyor!"