Site Logo

KMS'nİn sevİlen futbolcusu

2 Sezondur Kahramanmaraşspor forması giyen sempatik oyuncumuz bugün neden bu ayrıcalığı haketti dersiniz?

Onun için önemi olan bugünde sevgili kardeşimizin doğum günü kutlamaktan öte biraz da onu siz Kahramanmaraşspor sevenlere tanıtacağız.

Kahramanmaraşspor macerası öncesinde profesyonelliği Akçaabat Sebatspor'un adını Türkiye Süper Lig'inde duyurduğu zamanlarda yakalamış ve ardından Orduspor, Artvin Hopaspor gibi takımlarda oynadıktan sonra Kahramanmaraşspor formasıyla tanışmış son derece başarılı ve mütevazi bir kişiliğe sahip kardeşimiz.

Kısa zamanlı GASKİ Spor macerasının ardından tekrar Kahramanmaraşspor forması giymiş ve o sene de ilimiz üniversitesi Sütçü İmam'da Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünü kazanmıştı. Artık onun sırtındaki yük üç katına çıkmıştı. Çünkü hem eğitimini alacak, hem Kahramanmaraşspor formasını layıkıyla giyecek, hem de kazandıklarıyla memleketteki ailesine bakacaktı.

Geçen sezon Kahramanmaraşspor'umuzu tekrar 2. Lig'e çıkaran kadrodan takımda kalan 4 kardeşimizden (Kare As diyoruz onlara) birisi olan 61-Cengiz GÜNER'in 27. doğum gününü KahramanMarasSpor.org ailesi olarak kutlar yeni yaşının ona sağlık, mutluluk ve bol kazançlar getirmesini dileriz.

İyi ki doğdun Uşağum!

Saygılar,
T-Bag

Doğum günü mesajlarınız için buraya tıklayın