Site Logo

Akarca'ya destek plaketİ

Maddi imkansızlıklar içerisinde zor şartlar altında mücadele eden ilimizin tek profesyonel takımı, kırmızı-beyazlı ekibin, Pazar günü oynanan Mardinspor - Kahramanmaraşspor maçında farklı bir skor ile mağlup ayrılan ve maddi imkansızlık ve Futbolcuların idman boykotu ile gündemde konuşulan Kahramanmaraşspor’un DİSKİ galibiyetinin ardından şehrimizin genç iş adamlarından Akarca Tekstil sahibi Gaffar Akarca, futbolcuları kişi başı bir altınla ödüllendirmişti.

Bunun yanı sıra 2 deplasman masraflarını da karşılayan Gaffar Akarca; "Kahramanmaraşspor bu şehrin değeridir. Bu şehirde yaşayan herkes bu takıma maddi ve manevi destekte bulunmalıdır. İki yıl önce bizim dönemimizde de bu ligde mücadele ettik. Takımımızın o sezon küme düştüğü için, bizim bu takıma borcumuz var. Bunun için geçen yıl yönetimde olmamamıza rağmen takıma çeşitli desteklerde bulunduk. Bu desteklerimiz devam edecektir" dedi.

Kahramanmaraş Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık: "Takımımız bu güne kadar büyük imkansızlıklar ile mücadele etti, kimseden yardım göremedik. Genç iş adamımız Gaffar Akarca'ya teşekkür ediyorum. İş adamlarımızdan ilk adımı atan Kahramanmaraşspor sevdalısıdır kendisi. Takımımız ligin başlamasına çok yakın bir zamanda kuruldu. Teknik direktör değişikliğine gidilmesine rağmen, rakiplere göre üstün bir takımız" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor Futbol Şube sorumlusu Fikret Fındık, Akarca tekstil sahibi Gaffar Akarca’ya, takıma olan desteklerinden dolayı plaket verdi.

Haber: İlker Yiyen