Site Logo

Fİkret FIndIk maddİ krİzİ açIkladI!

Kahramanmaraşsapor Futbol Şube Sorumlusu(!) Fikret Fındık Mardinspor mağlubiyeti sonrasında bir basın açıklaması yaptı.

Fındık: “Mardin deplasmanında oynadığımız Mardinspor - Kahramanmaraşspor müsabakasında ağır bir yenilgi aldık. Yenilginin birçok nedeni var. Bunların başında herkesinde bildiği futbolcuların idman boykotu ve maddi sıkıntılar geliyor. Uzun çabalar neticesinde sürekli önü politik nedenlerle kesilen bir Kahramanmaraşspor var.
 
Bazıları nedenli bazıları ise nedensiz bir biçimde takımı ve yönetimi sabote etmeye, zarar vermeye çalışıyor. Yaklaşık 10 gündür idman yapmayan futbolcularımız maalesef Mardinspor karşısında bir varlık gösterememiş sahadan boyunları bükük ayrılmışlardır. Bu da futbolcunun kendini bırakmaması gerektiğinin en açık ifadesidir. Futbolcularımızın akıl almaz derecede ki futboldan yoksun oyunları bizleri de derinden üzmüştür.
 
İçinde bulunduğumuz kriz ortamından kurtulmak için her yolu deniyoruz. Başarısız olduğumuz noktalarda var ama bu başarısızlık bilgisizlikten veya gayret göstermemekten kaynaklanmıyor. Bu kriz ortamının sorumlusu kentin önde gelen insanlarıdır. Başta sayın valimizin bizden uzak durması ve belediye başkanımızın söz verdiği desteğinin henüz bize ulaşmaması sebebiyle zorluklar artarak devam ediyor. Kriz ortamı şiddetini arttırıyor. Bu şehrin simgesi olan Kahramanmaraşspor, maalesef taraftar desteği görmesine rağmen iş adamlarımızdan ve mülki amirlerimizden gereken desteğin binde birini dahi görmemiştir.
 
Birçok platformda takımın içinde bulunduğu durumun konuşulduğunu biliyoruz. Bu konuşmalarda eksik vardır. Bu şehrin takımının her ortamda ve zeminde yolu kesiliyor. Yönetime şahsi tavrı olan bazı insanlar her ortamda takımın önünü kesmeye ve maddi destek almasını engellemeye çalışıyor. Bunun en bariz örneğini de sabit reklam kaynaklarının engellenmesinde gördük. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız bilmelidir ki bu şehrin takımının kötü olması için çabalayanlar ve takıma küçük destekleri bile esirgeyerek onlara çanak tutanlar var." diyerek düşüncelerini ifade etti..

Kaynak: KahramanMaraş Gündem

Yorum yazmak için buraya tıklayın