Site Logo

KMS, K.MaraŞ Kültür ve Turİzm MüdürlüĞünü zİyaret ettİ

Kahramanmaraşspor Başkanı Muhammet Günkut ve Yönetim Kurulu Üyeleri destek ve iadei ziyaretlerine devam ediyor.

Bu çerçevede Kahramanmaraş il Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı'yıda makamında ziyaret eden Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Muhammet Günkut,  Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Faruk Bilgili ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret son derece samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Kahramanmaraş il Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı şunları söyledi "Bir şehrin tanıtımında en önemli ve büyük etkenlerden biriside o şehrin profesyonel futbol takımıdır. Kulüp başkanı Günkut ile Aynı Mahalleden Çocukluk arkadaşı olduklarını ve Kahramanmaraş ta Amatör ligde birlikte futbol oynadıklarını" ifade eden Müdür Küçükdağlı sözlerini şöyle sürdürdü: "geçmiş günleri birlikte yad etmenin mutluluğunu yaşadık.  Ben ilimizin tanıtımı noktasında çok önemli bir misyonu olduğuna inandığım Kahramanmaraşsporumuzun yönetimine seçilmesi nedeniyle kendilerini tebrik ediyorum. Şu anda gruptaki yerimizi memnuniyetle takip ediyoruz, bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum, Her Kahramanmaraşlı hemşehrimizinde takıma sahip çıkması ve destek olması gerektiğine inanıyorum, bizde Kahramanmaraşlılar olarak her zaman destek olacağımıza söz veriyorum" dedi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Muhammet Günkut ise İl Müdürü Küçükdağlı'ya teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kahramanmaraşspor Yöneticiliği Görevinin zorluğunu biliyorduk ama sporun içerisinden gelen birisi olarak kendimizi bu konuda sorumlu saydık ve takımımıza sahip çıktık. şu anda ise başarılı sonuçlar aldığımızı ve grupta durumumuzun iyi yerde olduğuna inanıyorum. ama hedefimiz şampiyonluktur,  takıma destek veren bütün hemşehrilerimize ve sizlere teşekkür ediyoruz, bundan sonraki maçlarımızda ilimizin tüm yöneticilerini ve sizleri maçlarımızda görmek istiyoruz" diyen Başkan Günkut sözlerini şöyle sürdürdü: "İl Müdürümüz'ün  şehrimizin tanıtımındaki başarılı çalışmalarını  ve turizm Faaliyetlerini yakinen takip etmekteyiz ve başarısını izlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca şehrimizin Tanıtımı noktasında turizm faaliyetlerine katkı sağlayacak Kahramanmaraşspor kulübü başkanı olarak her zaman kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını" söyledi.

Kulüp Yöneticisi ve Genel Müdürü Faruk Bilgili ise "İki eski dostun muhabbetini gıpta ederek izledim, İl Müdürümüzün de ve başkanımızın da ifade ettiği gibi Şehrimizin  tanıtımında birlik içerisinde olma mesajları bizleri de  mutlu  etmiştir , özellikle  Şehrimize ilk geldiği dönemde  Valimiz Mehmet Niyazı Tanılır'ın Turizm ve tanıtım faaliyetleri noktasında şehrimizi Milano yapma yolunda  gayret göstereceklerini belirtmişti Milano'nun adının dünyadaki duyulmasındaki en büyük etkenlerden bir tanesi de Milan  futbol takımıdır, Bu sporla turizmin iç içe olduğunun da açıkça göstergesidir bu nedenle sayın Valimizin de bu hassasiyeti gösterip şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor'a da sahip çıkmalarını ve oluşabilecek her türlü tanıtım organizasyonlarına da kulüp yönetimi olarak göreve hazır olduklarını belirten Bilgili "K. Maraş Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz'ın Kahramanmaraşspor'a  sahip çıkması nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Maraş Gündem Gazetesi