Site Logo

AdIyamanspor MaçIna DoĞru...

Belediye Vanspor maçı sonrası iyi oyuna rağmen yitirilen 3 puanın üzüntüsünü yaşayan Kahramanmaraşspor'da gözler bu hafta sonu sahasında oynayacağı Adıyamanspor maçına çevrildi.

Adıyamanspor, Kahramanmaraşspor ile 2007/2008 sezonunda 2. Lig 5. Klasman Grubunda mücadele etmiş ve bir şaibeli bir son dakika golü ile Kahramanmaraşspor'un 3. Lig'e düşmesine sebeb olmuştu.

Kahramanmaraşspor taraftarlarının intikam maçı olarak gördüğü bu mücadele öncesinde ise Tribün Reisleri ve €d€l€r Taraftar Derneği Üyeleri organizasyon tertip etti. Maç günü saat 11:00'de Özel İdare önünde toplanacak olan taraftarların Diski maçı öncesi de aynı organizasyonu gerçekleştirdiklerini ve şehirde ses getirecek görsellikte tezahürat ve şovlar yaparak insanları maça davet ettiklerini biliyoruz.

Tribün Reislerinden Mehmet Selaldı'nın bu konuda sitemize yaptığı açıklama ise şu şekilde: "Artık geleneksel hale getireceğimiz bu organizasyon ile hem şehirde Kahramanmaraşspor sevgisinin bitmediğini göstermeyi hem de artık takıma destek olmanın zamanı geldiğini hatırlatmak için bu girişimde bulunduk" dedi. Maç günü herkesi KahramanMaraşSpor forması ve atkılarıyla görmek istediğini belirten Selaldı "Adıyamanspor maçı bi nevi intikam maçımız. Küme düştüğümüz sene yaşadığımız acı tarifsizdi. Diski maçından sonra bu maçı alarak da bi yerde ezeli rakip olarak gördüğümüz ikinci takımı da Kahramanmaraş'tan boynu bükük göndermek doğrusu çok zevkli olurdu" dedi.

Şehrin önde gelen firmalarının takıma desteğe çağrılacağı bu organizasyona bütün KahramanMaraşSpor sevdalılarının teşrifini KahramanMaraşSpor.org ailesi olarak bizlerde çok istiyoruz.!

Haydi €d€l€r Desteğe...