Site Logo

Zaho karŞIlaŞmasInIn faturasI kulübümüze ulaŞtI

Takımızın Zaho ile yaptığı antrenman maçından sonra, Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, izin alınmadan yurt içinde özel müsabaka yapılmasından dolayı takımımıza 10 bin TL para cezası verilmesinin kararlaştırıldığı geçtiğimiz aylarda duyrulmuştu.

Tebligat nihayet kulübümüze ulaştı...
Tebligatın dün kulübümüze ulaştığını ilk olarak sitemize açıklayan Günkut, gerekli itirazları Tahkim Kurulu'na yapacaklarını söyledi. İtirazlarında, özel maç değil antrenman maçı yaptıklarını belirteceklerini aktaran Günkut, 70 dakika oynanan maçın süresini de itirazda vurgulayacaklarını dile getirdi.

Bazı taraftarlar "son derece dostça geçen Zaho maçının, böyle bir para cezası ile cezalandırılması bizleri gerçektende üzdü. 2. ve 3. Lig'de mücadele eden takımların zaten gelirleri yok denecek kadar az. Fedarasyonun bu liglerdeki takımlara daha çok destek vermesi gerekirken, bu tip anlamsız cezalarla köstek oluyorlar." gibi sözlerle düşüncelerini dile getiriyorlar.

Günkut bu karşılaşma hakkında şu sözleri sarf etti; "Bu dostluk karşılaşması adına tebrikler ve aynı zamanda tepkilerde aldık. Ama nedense kendi memleketimizden iki-üç kurum hariç hiç kimse bize olumlu yada olumsuz hiç bir destek göstermedi. Oysa biz bu karşılaşmanın ardından Milletvekillerimiz'den, Valimiz'den, Bürokratlarımız'dan ve de iş adamlarımızdan çok büyük destekler bekliyorduk. Ama ne yazık ki hiç kimse ilgilenmedi. Gerçekten bu kişileri anlamakta zorluk çekiyorum. Madem bu şehrin adı altında büyüdün ve bir yerlere geldin, neden bu şehrin değerlerine sahip çıkmıyorsun?". Destek konusunda hâla ümitli olduklarını belirten Günkut, "bir gün gelecek, hepsi gerçektende yanlış yolda olduklarını anlayacaklardır. Hhiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, bu takım asla sahipsiz ve yalnız degildir" diyerek sözlerine son verdi.

Haber: redwhitekms